Elevii nu învață vineri; profesorii au cerc pedagogic
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevii nu învață vineri; profesorii au cerc pedagogic
Elevii nu învață vineri; profesorii au cerc pedagogic
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Elevii din școlile vrâncene vor avea parte de un viitor weekend prelungit, dat fiind faptul că vineri, 20 aprilie, cadrele didactice au cerc pedagogic, iar elevii nu sunt implicați în acest eveniment.
Cercul pedagogic reprezintă o modalitate eficientă de formare în învăţământul preuniversitar, pentru că are în componenţă schimbul de practici, actualizarea procedurilor de lucru la nivelul specialităţilor şi informarea grupului. Aceste activități reprezintă, totodată, și un imbold pentru realizarea unor analize utile ale activităţilor desfăşurate de către fiecare profesor în parte, deoarece permit personalizarea și evidențierea elementelor creative ale acestora. Sunt lansate comunicări importante și anunţuri, participă invitaţi deosebiți care merită să fie luați în consideraţie şi care îi ajută pe colegi în dezvoltarea profesională şi personală.
Profesorii coordonatori ai acestor cercuri pedagogice, de la fiecare disciplină, au căutat să organizeze evenimentul pe teme cât mai diverse, care să suscite interesul colegilor. Astfel, la mai toate disciplinele sunt invitați profesori universitari care să ridice nivelul discuțiilor, mulți dintre aceștia fiind chiar profesori ai profesorilor vrânceni.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost