Elevii de la CSEI Măicănești au donat fructe și dulciuri persoanelor defavorizate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevii de la CSEI Măicănești au donat fructe și dulciuri persoanelor defavorizate
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Elevii CSEI Măicănești, în parteneriat cu Parohia „Sf.Dumitru-Izvorâtorul de Mir”, păstorită de preotul Sorin Buzatu, au desfășurat în perioada 7-8 martie, în cadrul proiectelor educaționale „Și bătrânii sunt ai noștri”și „Dăruind vei dobândi”, campania de donare de fructe și dulciuri pentru persoanele singure, bolnave sau neajutorate din comuna Măicănești. Astfel, cele două proiecte au avut ca obiective principale creșterea gradului de conștientizare și responsabilizare a elevilor cu privire la drepturile și nevoile persoanelor vârstnice afectate de boală, sărăcie sau aflate în risc de izolare socială. „Prin această activitate extracurriculară, elevii școlii noastre au avut prilejul de a dărui cu mult drag și cu multă bucurie pachetele cu fructe și dulciuri pe care le-am strâns pentru acești bătrâni aflați în nevoie. Totodată, aflându-ne și în preajma „Zilei Internaționale a femeii”, a fost o bună ocazie pentru copiii noștri să însuflețim atmosfera acestor femei singure. Debutul unui anotimp plin de bucurie și veselie face posilă implicarea elevilor noștri în aceste activități care au drept scop generozitatea și atenția față de cele care le pot fi bunice. Așadar, generozitatea, bucuria și solidaritatea ne-a unit pe toți în jurul fructelor și a dulciurilor pe care le-am donat, fiind simboluri ale bucuriei de ziua mamei, care nu pot fi simțite decât dăruindu-le”,  a precizat profesorul coordonator SNAC, Gina Manolache. Activitatea a fost coordonată de prof. Gina Manolache, prof./preot Sorin Buzatu, prof. Florina Merloiu și prof. Brândușa Buzatu.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost