Elevii de la CSEI Măicănești au donat fructe și dulciuri persoanelor defavorizate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevii de la CSEI Măicănești au donat fructe și dulciuri persoanelor defavorizate
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Elevii CSEI Măicănești, în parteneriat cu Parohia „Sf.Dumitru-Izvorâtorul de Mir”, păstorită de preotul Sorin Buzatu, au desfășurat în perioada 7-8 martie, în cadrul proiectelor educaționale „Și bătrânii sunt ai noștri”și „Dăruind vei dobândi”, campania de donare de fructe și dulciuri pentru persoanele singure, bolnave sau neajutorate din comuna Măicănești. Astfel, cele două proiecte au avut ca obiective principale creșterea gradului de conștientizare și responsabilizare a elevilor cu privire la drepturile și nevoile persoanelor vârstnice afectate de boală, sărăcie sau aflate în risc de izolare socială. „Prin această activitate extracurriculară, elevii școlii noastre au avut prilejul de a dărui cu mult drag și cu multă bucurie pachetele cu fructe și dulciuri pe care le-am strâns pentru acești bătrâni aflați în nevoie. Totodată, aflându-ne și în preajma „Zilei Internaționale a femeii”, a fost o bună ocazie pentru copiii noștri să însuflețim atmosfera acestor femei singure. Debutul unui anotimp plin de bucurie și veselie face posilă implicarea elevilor noștri în aceste activități care au drept scop generozitatea și atenția față de cele care le pot fi bunice. Așadar, generozitatea, bucuria și solidaritatea ne-a unit pe toți în jurul fructelor și a dulciurilor pe care le-am donat, fiind simboluri ale bucuriei de ziua mamei, care nu pot fi simțite decât dăruindu-le”,  a precizat profesorul coordonator SNAC, Gina Manolache. Activitatea a fost coordonată de prof. Gina Manolache, prof./preot Sorin Buzatu, prof. Florina Merloiu și prof. Brândușa Buzatu.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL


13
45
42
14
48
41

Extragerea noroc:  8937894

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Coadă la magazinul sătesc, la încărcat telefoane și tablete. Electrica: Pagubele trebuie recunoscute în tarifele consumatorilor
Aproape trei zile au stat la lumânare sătenii din Hîngulești, comuna Vulturu, după ce căderile masive de zăpadă și vântul puternic au rupt rețeaua de electricitate.

POZA ZILEI

Sărbători fericite! Hristos a înviat! Foto: Ciprian DUMITRU

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost