Elevii CSEI Măicănești au sărbătorit Ziua Națională a României
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevii CSEI Măicănești au sărbătorit Ziua Națională a României
Elevii CSEI Măicănești au sărbătorit Ziua Națională a României
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Ziua Națională a României a fost marcată de elevii claselor I-VIII de la CSEI Măicănești, prin mai multe activități menite să elogieze momentul istoric care a marcat împlinirea unui ideal de veacuri al tuturor românilor, în cadrul proiectului educațional ,,România în zi de sărbătoare”, derulat pe parcursul unei săptămâni. Astfel, evenimentul a început prin desfășurarea serviciului religios, săvârșit de Preotul Paroh Sorin Buzatu, apoi elevii, adunați la monumentul eroilor, din centrul satului, îmbrăcați în costume tradiționale au recitat poezii și cântece patriotice. S-au realizat și expoziții de desene cu titlul ,,Bucuria de a fi român”. Atât elevii cât și cadrele didactice au prins în piept mândrul tricolor, oferind un bun exemplu de patriotism. ,,Este ziua în care pacea, toleranța, răbdarea trebuie să fie valorile care ne caracterizează. Acestea trebuie coștientizate mai mult ca oricând, iar toate acțiunile voastre trebuie să fie în concordanță cu moștenirea pe care strămoșii ne-au lăsat-o”, a precizat Costel Necula, primarul comunei Măicănești, prezent și el la eveniment. Obiectivele activității au fost: stimularea activității artistice a elevilor și a cadrelor didactice, încurajarea interesului elevilor pentru lumea miraculoasă a istoriei, precum și sensibilizarea lor față de evenimentele naționale.         
   


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost