Elevii Centrului de excelență pentru clasa a IV-a, premiați pentru rezultatele obținute la matematică
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevii Centrului de excelență pentru clasa a IV-a, premiați pentru rezultatele obținute la matematică
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Cinci elevi de clasa a IV-a, din cadrul Centrului de Excelență, au obținut premiul I la evaluarea finală la matematică. Este vorba de Bîra Cristian, de la Școala Duiliu Zamfirescu, Baciu Mihnea Iustin, de la Școala nr. 7, Ifrim Sebastian de la Școala Anghel Saligny, Săcrieru Tudor de la Școala Ion Basgan și Năstase Darian George de la Școala Duiliu Zamfirescu, care au acumulat câte 25 de puncte.
Pe locul II s-au clasat Hagiu Monica, de la Școala Duiliu Zamfirescu, Cuptor Raluca Maria de la Școala nr. 3, Spătaru Cristian de la Școala Duiliu Zamfirescu, Constantinescu David de la Școala Anghel Saligny, Dumitru Adriana de la aceeași unitate de învățământ, Cristescu Carla, Ghilea Andrei Teodor și Stoica Petru de la Școala Ion Basgan, Manea Bogdan de la Școala Anghel Saligny. Toți au acumulat câte 24 de puncte.
Patru elevi s-au clasat pe locul III, cu câte 23 de puncte. Este vorba de Costea Albert și Mircea Rareș Ștefan de la Școala Dumiliu Zamfirescu, Luca Nicole Eveline de la Școala Anghel Saligny și Coman Daria Ștefania de la Liceul Duiliu Zamfirescu.

Lista cu toți elevii premiați pe http://bit.ly/2rvcTVJ

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost