Elevi vrânceni premiați la un concurs privind securitatea și sănătatea în muncă
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Elevi vrânceni premiați la un concurs privind securitatea și sănătatea în muncă
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Mai mulți elevi vrânceni au obținut premii la concursul național „Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii - Știu și aplic“, faza județeană, care s-a desfășurat la începutul săptămânii trecute.
Astfel, categoria tehnologic inferior, la clasa a IX-a, echipajul format din elevii Ionuț Ifrim și Radu Teodor Neacșa, ambii de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase, s-a clasat pe locul I. Pe locul secund s-a clasat echipajul format din elevele Elena Lichi și Mihaela Șerban, din clasa a X-a la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza din Panciu, îndrumate de profesorii Luminița Irimescu, Luminița Mocanu și George Popa. 
La categoria tehnologic superior, pe primul loc s-a clasat echipajul  format din Mihaela Andrada Aga și Geanina Alexandra Iordache, eleve în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza Panciu, îndrumate de profesorii Luminița Irimescu, Luminița Mocanu și George Popa. Pe locul secund s-a clasat un echipaj de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focșani, format din elevii Alexandru Cosmin Lazăr și Cristian Oncioiu, din clasa a XI-a. Ei sunt îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. Tot pe locul secund s-a clasat și un echipaj de la Colegiul Tehnic Valeriu D. Cotea, din Focșani, îndrumat de profesoara Luminița Neagu. Echipajul este format din elevii Virgil Gabriel Mihai și Cătălin Șogor, primul elev în clasa a XI-a, iar cel de-al doilea în clasa a XII-a.
La categoria teoretic inferior, locul I a revenit unui echipaj de clasa a X-a de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, format din elevii Andra Crăciun și Alin Pascaru, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. 
La categoria teoretic superior, pe primul loc s-a clasat echipajul de clasa a XI-a format din Marcel Bădărău și Geanina Vlase, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau, îndrumați de profesorul Alexandru Tănase. Locul II a revenit unui echipaj de clasa a XI-a de la Liceul Simion Mehedinți Vidra, format din elevele Denisa Ungureanu și Andra Teodora Mocanu, îndrumate de profesoara Adela Cătălina Potop.
La categoria școală profesională, pe primul I s-a clasat un echipaj de la Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia din Focșani, format din elevii Maricel Popovici, din clasa a IX-a, și Nicușor Ginel Tămăslăcaru, din clasa a X-a, îndrumați de profesorii Balaban L., Mihaiciu I., Crețu Ghe. și Dănilă D. Locul II i-a revenit unui echipaj de la Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focșani, format din elevii de clasa a X-a Mihai Meiroșu și Florența Pușcoi, îndrumați de profesoara Vergina Dumitrescu.
Lista completă cu elevii câștigători AICI.
 

 

12 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Parafrazandu-l pe Marin Preda care a afirmat, "Daca dragoste nu e, nimic nu e", se poate afirma fara teama de a gresi ca, "Daca economie nu e, nimic nu e". Saptamana trecuta ziarul Monitorul a prezentat un articol in care se facea vorbire despre "invatamantul dual", unde era prezentat strategia Ministerului Educatiei in acesta spetza si situatia reala din economia mioritica de Tara Vrancei, prezentata de presedintele IMM-urilor vrancene, Ion Roman. Din cele doua citate prezentate in articol, in care era precizate punctul de vedere al Ministerului Educatiei si al d-lui Ion Roman, s-a putut vedea cat de departe este COTEIUL de IEPURE. Practic, in conditiile in care Romania condusa de Regimul Securist Postdecembrist a ajuns in cei 27 de ani de "democratie originala" o COLONIE, invatamantul romanesc a demonstrat din articolul amintit mai sus, ca traieste intr-o LUME VIRTUALA si care este fidel devizei acestui SISTEM, respectiv acela prin care "TARA TE VREA PROST". Interesant este faptul ca Romania este a doua tara din lume, dupa Siria, de unde populatia a migrat, iar in conditiile in care tari precum Italia sau Spania unde au migrat cei mai multi romani, au inceput sa aiba probleme economice, este posibil ca o parte dintre "migratorii" romani sa revina in tara. In opinia mea, pe fondul CRIZEI din interiorul Regimului Securist Postdecembrist care se manifesta in prezent in Romania, a faptului ca reprezentantii celui de al treilea val de IMPOSTURA ACADEMICA de MASA au inceput sa-si arate NEPUTINTA in domeniul economic, cred ca "remigratii" romani vor fi cei care vor scoate Romania din actuala MOCIRLA. Faptul ca eu am reusit sa fac SINGUR, fara a avea complici, KO Sistemul din Provincia Europeana Vrancea, pe care il consider o copie fidela a Regimului Securist Postdecembrist din Romania, atunci cu siguranta si acest SISTEM de TIP MAFIOT de la nivel national, adus la perfectiune de numitul Basescu Traian va fi sortit pieirii. In conditiile in care Romania nu are economie, astfel de concursuri sunt un fel de apa de ploua. PS, Astept parerea prietenilor mei, postacii "arkan","piscot-cameleon"si"orion", vizavi de cele afirmate mai sus.

  DE Ulise Grosu, postat pe 18-04-2017, la 07:27

 • Ulise ,nu mai provoca oamenii ca asa ai facut si la Marasesti de saraca directoare a disperat,te-ai luat si de Cornel de muzica de l-ai turnat lui bossul ala mare ca e basist,dupa care ai inceput sa-l pupi in beeep pe baselu ca sa prinzi post la auto,dar nu ti-a mers cu bubosu,apoi ai vrut sa-l dai pe garla sa te pui bine cu bossu dar bossu e in luna de miere,asa ca ai ramas de cioaca-cioaca tot cu tinicheaua legata de coada.

  DE @Ulise, postat pe 18-04-2017, la 08:57

 • Nu mai avea ciuda pe altii ca au succes la bunaciuni ,iar tu iti plimbi catzaua prin parc,ca de aia te comporti asa.

  DE pt ulise, postat pe 18-04-2017, la 09:10

 • Aoleuuuu ce zice lumea de tine Uliseeee! Daca-i adevarat,inseamna ca esti pezevenchi bre! Astept sa vii cu lamuriri in acest sens. Nu de alta dar vede si "orion" ce sa scris de tine si dupa ce te-a catalogat pupincurist,acum nu stiu cum o sa te mai"alinte" .

  DE Adytza, postat pe 18-04-2017, la 09:57

 • @"@Ulise"; Iubite postac "piscot-cameleon", trebuie sa recunosc ca ma ONOREAZA faptul stai cu "ochii pe mine ca pe butelie" si ma MONITORIZEZI mai ceva ca postacul "orion". Este adevarat ca fosta directoreasa politruca de la Marasesti m-a scos TAP ISPASITOR pentru ca un postac a spus despre Domnia Sa ca, "desi are coada batrana, fusta este cam scurta", dar in ceea ce-l priveste pe "Cornel de muzica" la care observ ca ai adaugat alti "bossi" si "bubosi", sunt aspecte despre care nu am cunostinta. In conditiile in care, "gura lumii numai pamantul o poate acoperi", ce importanta mai are daca am sau nu cunostinta despre respectivele BAZACONII, iar in aplicarea maximei lui Lenin, "Calomniaza, calomniaza ca pana la urma tot va ramane ceva", "scopul scuza mijloacele" ? Trebuie sa recunosc ca la articolul, "Locase de cult din Vrancea supravecheate de jandarmi", publicat de ziarul Monitorul din data de 15.04.2017, postacul "arkan" m-a surprins placut, iar postacul "orion" si-a data ARAMA pe FATZA.

  DE Ulise Grosu, postat pe 18-04-2017, la 11:15

 • @"pt. ulise"'; Iubitzel, faptul ca-l INVIDIEZ pe dl.presedinte Marian Oprisan pentru BUNACIUNILE din jurul Domniei Sale, este o CERTITUDINE, dar in acelasi timp sunt constient de faptul ca, "cine poate oase roade , cine nu nici carne moale". Iti recomand sa faci un studiu, in randul barbatilor pe care "nu i-a iertat Dumnezeu" si sa vezi cati dintre cei intervievati nu-l invidieaza pe dl. presedinte Marian Oprisan pentru BUNACIUNILE din jurul Domniei Sale ? Nu stiu despre ce "catzea" pretinzi tu ca "as fi plimat-o prin parc", dar acest aspect are mai putina importanta. Starea de "PRIAPISM NEURONIC" in care ma aflu, nu are nici o legatura ca plimbatul "catzelei" insinuata de tine, ci doar cu starea de PRIAPISM a prietenului meu, "Magarul Troian de Tara Vrancei", cu care este in COMPLEMENTARITATE.

  DE Ulise Grosu, postat pe 18-04-2017, la 11:28

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost