Elevi vrânceni premiați la etapa națională a Olimpiadei de Geografie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevi vrânceni premiați la etapa națională a Olimpiadei de Geografie
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Cinci elevi vrânceni, de clasele VIII – XII, au reprezentat județul Vrancea la etapa națională a Olimpiadei de Geografie, care a avut loc la Brăila. Elevii participanți la această competiție școlară au fost însoțiți de profesorul Dănuț Săcrieru, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret Focșani. Deschiderea festivității a avut loc la Teatrul Maria Filotti din municipiul Brăila.
Prima probă, cea teoretică scrisă, s-a ținut la Colegiul Național Gheorghe Murgoci, iar în ziua imediat următoare elevii au participat la aplicația în teren, conform regulamentului specific al competiției. Au urmat apoi probe practice scrise în urma a ceea ce au dobândit pe teren. „Elevii noștri au obținut patru Premii Speciale la clasele IX-XII după cum urmează: Coșoreanu Alexandru, Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret“ Focșani profesor îndrumător Săcrieru Dănuț, cel care a realizat cea mai bună clasare dintre elevii noștri; Soare Diana Corina de la Colegiul Național ,,Unirea“ Focșani, profesor coordonator Dragomir Octavian, care a realizat cel mai mare punctaj din lotul elevilor vrânceni. Alte două eleve, Chipăilă Alexandra (XI) și Frunză Ștefania (XII) de la Colegiul Național ,,Unirea“, îndrumate tot de profesorul Dragomir Octavian, au obținut de asemenea premii speciale. Lotul județului nostru a fost completat de un elev de clasa a VIII Pogan Alexandru, îndrumat de prof. Rusu Amalia de la Liceul Teoretic ,,Duiliu Zamfirescu“ din Odobești“, a transmis inspectorul școlar de geografie, Vasile Ovidiu Allen.
Potrivit acestuia, ediția 2018 a Olimpiadei de Geografie s-a remarcat printr-o organizare la înălțimea așteptărilor tuturor participanților. „Mulțumiri din cele mai speciale tuturor elevilor noștri dragi și deopotrivă cadrelor didactice, profesori de geografie care au construit cu migală această reprezentare onorabilă într-o competiție mereu mai puternică“, a adăugat Vasile Ovidiu Allen.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost