Elevi vrânceni, calificați la faza națională a Olimpiadei la discipline tehnologice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevi vrânceni, calificați la faza națională a Olimpiadei la discipline tehnologice
Elevi vrânceni, calificați la faza națională a Olimpiadei la discipline tehnologice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Olimpiada și concursul la discipline tehnologice și-au desemnat câștigătorii
    Olimpiada la disciplinele din aria curriculară Tehnologii și-a desemnat câștigătorii fazei județene, elevi de clasele a XI a și a XII a, pe domenii cum ar fi: protecția mediului, industrie alimentară, agricultură - creșterea animalelor și cultura plantelor, turism și alimentație, economic-administrativ-comerț, mecanică, electronică-electrotehnică-telecomunicații, electric- electrotehnic- electromecanic. Au participat 66 de elevi de la colegiile tehnice și liceele tehnologice din județ, susținând atât probă scrisă cât și probă practică și s-au calificat pentru etapa națională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii un număr de 16 elevi, coordonați de cadrele didactice de specialitate.
    Pentru elevii din învățământul gimnazial, clasele V-VIII, competiția a însemnat o probă scrisă și una practică la disciplina Educație Tehnologică, din cei 52 de elevi calificându-se doar trei, la clasele a VI a, a VII a, a VIII a, pentru etapa națională.
    A existat o oportunitate și pentru elevii învățământului profesional care, începând de anul acesta au posibilitatea să participe la un concurs care se adresează elevilor din anul III și anume Concursul la discipline tehnologice pentru învățământul profesional sau așa numitul Concurs pe meserii. Elevii din județul nostru au participat la concurs pentru calificările: Bucătar, Mecanic auto și Confecționer produse textile; din cei 14 elevi înscriși s-au calificat pentru faza națională, trei elevi, aceștia umând să se pregătească alături de colegii lor calificați, sub îndrumarea cadrelor didactice de specialitate, pentru etapa națională, etapă care va avea loc în perioada 02-06 aprilie 2018.
    Felicităm toți elevii și cadrele didactice pentru rezultatele obținute la faza județeană și urăm succes celor care vor reprezenta județul nostru la etapa națională a competițiilor mai sus amintite.
    Felicităm de asemenea unitățile de învățământ care s-au implicat în organizarea fazei județene, în principal, Colegiul Economic ,,Mihail Kogălniceanu” și Liceul Tehnologic ,,Al I. Cuza ” Panciu”, care au fost centre pentru Olimpiadă la nivel liceal și Concurs învățământ profesional , respectiv pentru Olimpiada la nivel gimnazial. Felicitări, mulțumiri și mult succes tuturor !

    Inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic,
    Prof. Carmen OPREA

Lista elevilor calificați AICI!

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost