Elevi din Gologanu, atenți cu cei din jurul lor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevi din Gologanu, atenți cu cei din jurul lor
Elevi din Gologanu, atenți cu cei din jurul lor
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

La Școala Gimnazială Profesor General Gheorghe Gheorghiu Gologanu, acțiunile de voluntariat nu sunt o noutate. Elevii generațiilor trecute au ajutat an de an oamenii aflați în nevoie. Acum am desfășurat o nouă activitate de voluntariat derulată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) pentru a-i obișnui pe elevi să fie atenți cu cei din jurul lor și mai ales cu cei aflați în suferință sau pentru care soarta nu a fost favorabilă.
E un lucru înălțător, măreț să poți da chiar dacă nici tu nu ai așa de mult. Am vrut să aducem un zâmbet și să ducem un strop din culorile toamnei Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Mihălceni. Am făcut asta în Săptămâna fructelor și a legumelor donate.
Mulțumiri părinților, bunicilor și elevilor noștri pentru entuziasm.

Au transmis director prof. Tîrtan Valentina și coordonator SNAC prof. Bogdan Daniela 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost