Elevi de la Colegiul Economic, la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elevi de la Colegiul Economic, la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici“
Elevi de la Colegiul Economic, la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici“
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Mai mulți elevi de la Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani, profil tehnologic – servicii, au obținut premii în cadrul Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici“, etapa județeană. Astfel, de la clasa a IX-a, elevul Alexandru Pleșcan, îndrumat de profesorul Laurențiu Tătaru, a obținut locul I, el fiind urmat de Teodora Miruna Cucu, îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu. Pe locul III s-a clasat Gabriel Boșcan, îndrumat tot de profesorul Tătaru. Alți șase elevi au obținut mențiuni. Elevii de pe locurile I și II s-au calificat la etapa națională.
La nivelul claselor a X-a, pe primul loc s-a clasat Paul Ionuț Golea, îndrumat de profesoara Cojocariu Aurora, el calificându-se la etapa națională a concursului. Pe locul II s-au clasat doi elevi, respectiv George Davidoiu și Roberto Daniel Tîlvăr, ambii îndrumați de profesorul Laurențiu Tătaru. Pe locul III s-a clasat Andreea Florina Avram, îndrumată de profesorul Eugen Alexandrov. Opt elevi au obținut mențiuni.
La clasa a IX-a, patru elevi de la Colegiul Economic s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de matematică aplicată Adolf Haimovici. Este vorba de Mioara Debora Lozneanu, care s-a clasat pe locul I, Marius Păun, care s-a clasat pe locul II, ambii elevi fiind îndrumați de profesorul Eugen Alexandrov; Andrei Brăilescu, clasat pe locul III, îndrumat de Corneliu Huzum, și Andreea Claudia Clincescu, care a obținut mențiune, ea fiind îndrumată de profesoara Aurora Cojocariu. Zece elevi au obținut mențiuni.
La nivelul claselor a XII-a, un singur elev s-a calificat la etapa națională, respectiv cel clasat pe locul I. Este vorba de Dragoș Ioniță, îndrumat de profesorul Eugen Alexandrov. Pe locul II s-au clasat doi elevi, respectiv Andreea Brumaru, coordonată de profesoara Aurora Cojocariu, și Victor Munteanu, coordonat de profesorul Corneliu Huzum. Locul III i-a revenit elevei Valentina Alina Bâra, coordonată de profesorul Corneliu Huzum. Patru elevi de clasa a XII-a au obținut mențiuni.

Lista completă cu elevii câștigători AICI!

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost