Elev de la Unirea, premiu special la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Elev de la Unirea, premiu special la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un elev de la Colegiul Național Unirea a obținut mențiune specială la Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică. Potrivit inspectorului școlar de specialitate Ion Ionașcu, este vorba de Octavian Bogdan Temelie. „S-a desfășurat Olimpiada Națională de Astronomie și Astrofizică, iar mențiunea specială a fost câștigată de Temelie Octavian Bogdan, de la Colegiul Unirea, profesor îndrumător Bodaș Sorin. El a fost premiat de Societatea Națională de Fizică. Din păcate, nu s-a calificat la faza internațională, este foarte greu“, a spus inspectorul școlar Ion Ionașcu. Olimpiada de Astronomie și Astrofizică s-a desfășurat în perioada 2-5 februarie la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, reunind 137 de finaliști din 29 de județe.
Potrivit acestuia, olimpiadele naționale vor fi organizate până spre sfârșitul lunii aprilie, când se va ști dacă și din Vrancea vor fi elevi calificați la fazele internaționale, la diferite materii. De asemenea, se va ști și dacă vor fi absolvenți de clasa a XII-a care vor susține examenul de bacalaureat în sesiunea specială din luna mai.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost