Elev de la Unirea, în lotul lărgit al naționalei de biologie pentru Olimpiada Internațională din Marea Britanie
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Elev de la Unirea, în lotul lărgit al naționalei de biologie pentru Olimpiada Internațională din Marea Britanie
Elev de la Unirea, în lotul lărgit al naționalei de biologie pentru Olimpiada Internațională din Marea Britanie
Voteaza :

Articolul a primit 8 voturi

Un elev de clasa a XII-a, de la Colegiul Național Unirea din Focșani, a fost inclus în lotul lărgit al naționalei de biologie, în vederea participării la Olimpiada Internațională ce se va desfășura în Marea Britanie, în luna iulie. Este vorba de Mihai Botezatu. La olimpiada națională de biologie, ce a avut loc la Baia Mare, au participat 5 elevi vrânceni, Mihai Botezatu obținând 86 de puncte din 100.
Potrivit inspectorului școlar de specialitate, Eleonora Dărmănescu, în lotul lărgit sunt incluși 20 de elevi, din întreaga țară, care vor participa, timp de 2 săptămâni, la pregătire de specialitate, ce va avea loc la Facultatea de Biologie din cadrul Universității Babeș Bolyai Cluj. După acest stagiu de pregătire, candidații vor fi din nou testați, ocazie cu care se va forma lotul restrâns, de 4 elevi, pentru participarea la Olimpiada Internațională din Marea Britanie. Anul trecut, olimpiada internațională a avut loc în Turcia, dar a fost anulată din cauza unor atentate teroriste.
„Mihai are un avantaj, căci la selecția pentru lotul lărgit materia este din clasele IX-XII, iar el este în clasa a XII-a. El a participat și anul trecut și a luat mențiune. De asemenea, anul acesta, o altă elevă din Vrancea, Larisa Chiriac, din clasa a XI-a, a obținut mențiune. Amândoi elevii, îndrumați de profesoara Ciucu Corina, pot fi admiși la facultatea de medicină fără examen“, ne-a spus inspectorul școlar Eleonora Dărmănescu.

 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Felicitari elevilor si doamnei profesoare Ciucu pentru daruirea si competenta cu care ii pregateste. Mult succes in continuare!

  DE Eugen Casu, postat pe 25-04-2017, la 08:23

 • Bravo, Boteeee!!! La mai mare.... Felicitari, Mihai, putere de munca si bafta pe masura muncii si a seriozitatii tale!!!

  DE Silvia, postat pe 25-04-2017, la 09:04

 • Felicit?ri pentru rezultate!

  DE Dapi, postat pe 25-04-2017, la 15:04

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost