Echipa de robotică din Vrancea, locul 20 la World Robot Olympiad din Costa Rica
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Echipa de robotică din Vrancea, locul 20 la World Robot Olympiad din Costa Rica
Echipa de robotică din Vrancea, locul 20 la World Robot Olympiad din Costa Rica
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Echipa Centrului de Robotică, condus de profesorul Săndel Agache, de la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau Focșani, s-a clasat în Top 20 la World Robot Olympiad, cu 253 de puncte. La competiție au participat 22.000 de echipe, din 60 de țări!
Deși s-a arătat nemulțumit de condițiile organizatorice, profesorul Agache este bucuros de performanța echipei Memento 12!“După o festivitate de premiere care va deveni celebră în istoria WRO, a fost afișat și clasamentul de la categoria Open (Creativitate). Normal, acest clasament trebuia afișat în timpul ceremoniei. Ce s-a întâmplat? Păi s-au întâmplat lucruri de nepermis la acest nivel! În timpul festivității, s-au anunțat câștigătorii, pe categorii de vârste, fără să ni se prezinte un clasament final, așa cum era firesc, apoi ni s-a pus muzica și s-au anulat de două ori câștigătorii premiați, prezentatorul cerându-și scuze de mai multe ori și după perioade de timp în care dezbaterile în juriu nu erau finalizate, s-au anunțat alți și alți câștigători! La un moment dat, participanții au părăsit locul ceremoniei și, practic, festivitatea a fost întreruptă... Firme mari în robotică «National Instruments», «Matrix» etc. nici nu au mai acordat premiile speciale... Nu credeam că la acest nivel se pot întâmpla asemenea chestii! Sunt foarte mulțumit de faptul că am intrat în marea finală cu «Stație robotizată pentru producerea panourilor din materiale compozite și geocel utilizate în construcția de locuințe». Locul 20 mondial, cu 253 de puncte, spune multe despre munca echipei Memento12! Condițiile de anul acesta au fost foarte vitrege, atât în țară cât și în cadrul organizării fazei internaționale. Felicitari Lupu Marian Cosmin și Damian Mărășescu! Mulțumim pentru ajutor Dănuț Oprea!”
, este mesajul transmis de profesorul Agache, pe pagina sa de socializare.
Reamintim că Olimpiada Internațională de Robotică 2017 a avut loc în San Jose, Costa Rica, iar Vrancea a participat cu două echipe, la două categorii.

Monitorul de Vrancea îi felicită pe elevii vrânceni participanți la olimpiadă și pe profesorul coordonator! 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost