După ce a vrut să-i taie gâtul cu drujba, victima s-a împăcat cu inculpatul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
După ce a vrut să-i taie gâtul cu drujba, victima s-a împăcat cu inculpatul
După ce a vrut să-i taie gâtul cu drujba, victima s-a împăcat cu inculpatul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au trimis în judecată pe tânărul de 22 de ani, din comuna Tâmboiești, care îl luna iulie a sărit cu drujba la gâtul unui consătean. El este acuzat de tentativă la omor. Conform rechizitoriului, la data de 4 iulie, inculpatul a lovit victima cu lama unei drujbe care era pornită, provocându-i leziuni serioase. Practic victima a fost la un pas de moarte, fiind cât pe ce să-i fie secționat un pachet vascular cervical major. 
    În rechizitoriu se arată că la momentul comiterii faptei, partea vătămată era în curtea unui localnic, iar inculpatul trecea pe stradă cu bicicleta. Acesta din urmă s-a  oprit la solicitarea victimei, iar între cei doi a izbucnit un conflict spontan. Inițial cei doi au încercat să se lovească reciproc, victima luând o scândură din căruță, moment în care inculpatul a pus mâna de drujbă, a pornit-o și a sărit cu lama ei la gâtul victimei. Inițial, partea vătămată a spus că se constituie parte civilă în dosar cu suma de 5.000 lei, după care a precizat că s-a împăcat cu inculpatul. Cu toate acestea, împăcarea părților nu-l ajută pe inculpat de această dată.
    Zilele trecute, procurorii au cerut prelungirea măsurii arestării preventive, cererea fiind admisă de judecătorii de la Tribunalul Vrancea. „(...) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpatul F(...) Alexandru Florin, prin mandatul de arestare preventivă (...) emis (...) de Tribunalul Vrancea, inculpat trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor (...) menţine măsura arestării preventive a inculpatului F(...) Alexandru Florin, până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 30 zile (...)”, a decis instanța.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost