Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană
Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Astăzi, începând cu ora 11.00, la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13, vor avea loc lansările de carte „Ecoul unui suflet”, a Oanei Adriana Alexandrescu şi „Peregrin prin Europa”, a lui Radu Borcea, ambele apărute la Editura „Salonul Literar”.
    Oana Adriana Alexandrescu este asistent medical la Secţia cardiologie a Spitalului de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani, a colaborat cu Revista noastră a Colegiului Naţional „Unirea” din Focşani şi debutează cu volumul de versuri „Ecoul unui suflet”. Povestea ei a fost relatată într-o ediție anterioară a cotidianului „Monitorul de Vrancea” și o puteți reciti accesând: http://bit.ly/2sDVEVc
„Poezia Oanei Adriana Alexandrescu este un adevărat document literar, dar şi sufletesc, pentru că poeta îşi expune cu o sinceritate rar întâlnită, trăirile, sentimentele”, a spus Culiţă Ioan Uşurelu, redactor şef al revistei „Salonul Literar”.
„Radu Borcea a creat şi a condus reviste şi ziare, a format jurnalişti de înaltă ţinută. A debutat în volum în anul 2015 la Editura Salonul Literar cu romanul „Colectivizarea sufletelor” sau „Memoria pământului confiscat”.  „Peregrin prin Europa” cuprinde note de călătorie ale autorului, în care sunt evocate spaţiul geografic şi cultural rusesc, baltic şi caucazian, dar şi cel al Suediei şi Germaniei de Est, la o distanţă de mai bine de trei decenii de la aceste călătorii. Vă aşteptăm să vă bucuraţi de Cuvântul rostit cu sensibilitate şi nostalgie”, se arată în comunicatul de presă trimis redacției noastre.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost