Drum bun în Lumină, Majestate!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Drum bun în Lumină, Majestate!
Drum bun în Lumină, Majestate!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Voluntarii și Comitetul Filialei de Cruce Roșie Vrancea au trimis un mesaj de condoleanțe Principesei Margareta, în aceste momente de grea suferință, împărtășind durerea familiei regale, poporului român și a celor care i-au păstrat Regelui Mihai I icoana pribegiei în suflet. „Principesei Margareta, președintele SNCRR, care menține și continuă faptele bune ale străbunicii sale Regina Maria, care a fost sufletul alinării suferințelor umane, îmbărbăta și îngrijea ostașii răniți, văduvele și orfanii de război, chiar sub ochii soțului ei, Regele Ferdinand, pe linia frontului cu imperiul Austro-Ungar, în zecile de spitale de campanie din Primul Război Mondial, îi transmitem gânduri și sentimente de aleasă prețuire și compasiune pentru pierderea tatălui, Regele Mihai I care a trăit sub deviza „Nihil sine Deo” (Nimic fără Dumnezeu). Dumnezeu Să-l Odihnească!”, este mesajul Crucii Roșii Vrancea. 
„Destinul i-a harazit viață lungă, aproape un veac. Pentru Rege un veac de singurătate, o perioadă frământată de evenimente care au schimbat contextul geopolitic al Europei și pe al Regelui pe plan personal. A fost chiar promotorul unei astfel de situatți. Le-a trăit pe toate cu adâncă durere, demnitate și discreție fiind un exemplu pentru cei ce și-au asumat diriguirea țării în aceste vremuri. Familia Regală a fost adusă în România pentru a stopa luptele interne de hegemonie autohtonă. S-a identificat cu România, a pus bazele României Mari, moderne și prospere alături de poporul român. Dar, istoria a întors o filă care a rămas albă aproape 50 de ani pentru idealurile românilor”
, se mai arată în mesajul Crucii Roșii Vrancea. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost