Dragnea, despre Congresul extraordinar al PSD: Este o echipă nouă, sunt mulţumit
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Dragnea, despre Congresul extraordinar al PSD: Este o echipă nouă, sunt mulţumit
Dragnea, despre Congresul extraordinar al PSD: Este o echipă nouă, sunt mulţumit
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat mulţumit de noua conducere a partidului validată de Congresul extraordinar, arătând că noua echipă are o reprezentare echilibrată pe regiuni, în care paritatea de gen este respectată. "A fost o zi, dar nu foarte lungă, aşa cum era pe vremuri. Cred că a fost un congres care şi-a atins principalele obiective. (...) Vom începe un proces de modernizare a legilor privind funcţionarea serviciilor secrete în România, cele 100 de obiective care vor fi începute în anul Centenar, unele care vor fi finalizate în anul Centenar. Partea a doua, care a reprezentat partea de alegeri: este o echipă nouă. Sunt mulţumit pentru că am atins cele două obiective pe care le-am expus colegilor mei şi anume în conducerea partidului să fie o reprezentare echilibrată a întregii ţări - câte doi vicepreşedinţi în fiecare regiune - şi paritatea de gen, bărbaţi/femei, la care eu ţin foarte mult", a declarat Dragnea la finalul reuniunii.
    La rândul ei, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că o "responsabilizează" faptul că a fost aleasă preşedinte executiv al PSD. În opinia sa, rezultatul votului pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD are la bază două motive. "Acest număr mare de voturi cred că are la bază două motive: unu - am mers foarte mult în teritoriu, cunosc foarte bine fiecare preşedinte de organizaţie, am făcut multe acţiuni, am participat la multe evenimente, iar al doilea lucru - şi cred că este foarte important, după ce s-a întâmplat cu cele două guverne anterioare - cred că mulţi colegi au văzut această alegere ca şi una tehnică, o mai bună legătură între Guvern şi partid", a mai afirmat Dăncilă.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost