Două vrâncence au ajuns la UPU, după ce au încercat să se sinucidă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Două vrâncence au ajuns la UPU, după ce au încercat să se sinucidă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Două vrâncence au ajuns în cursul zilei de joi la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce au încercat să-și pună capăt zilelor.
     Potrivit buletinului de presă al spitalului, una dintre ele, o tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Nereju, a fost adusă la UPU în jurul orei 8:35, cu intoxicație medicamentoasă. În tentativa sa de a se sinucide, fata ar fi înghițit un pumn de antibiotice. După ce a fost stabilizată, tânăra a primit consult psihiatric.
    O altă femeie, care a încercat să se sinucidă, a fost adusă la UPU în jurul orei 14:55. Femeia, în vârstă de 54 de ani, din comuna Răcoasa, a vrut să-și pună capăt zilelor apelând tot la ingestia voluntară medicamentoasă. Potrivit buletinului de presă al spitalului, femeia ar fi înghițit mai multe somnifere. Și acesteia medicii i-au recomandat consult psihiatric.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost