Două premii și mai multe mențiuni pentru elevii vrânceni la Concursul de matematică ”Adolf Haimovici”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Două premii și mai multe mențiuni pentru elevii vrânceni la Concursul de matematică ”Adolf Haimovici”
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Mai mulți elevi de la liceele din Vrancea s-au întors acasă cu premii și mențiuni de la etapa națională a Concursului Național de Matematică Aplicată ”Adolf Haimovici”, care a avut loc pe 12 mai, la Iași. Astfel, Mioara - Debora Lozneanu, elevă în clasa a XI-a, la specializarea Servicii din cadrul Colegiului Economic ”Mihail Kogălniceanu”, a obținut premiul al II-lea și medalie de argint. Mioara a fost pregătită de profesorul Eugen Alexandrov. Paul – Ionuț Golea, elev în clasa X-a, la același colegiu și același profil, a obținut locul al III-lea și medalie de argint. Paul a fost coordonat de profesoara Aurora Cojocariu.
Mihail Pătrășcanu, elev în clasa IX-a la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, a obținut mențiune. Mihail a fost coordonat de profesoara Mioara Bucur. Și Alexandru Pleșcan, tot elev în clasa a IX-a, la Colegiul Mihail Kogălniceanu, a obținut mențiune. Alexandru a fost pregătit de profesorul Laurențiu Tătaru. Profesorul Tătaru l-a pregătit și pe George Davidoiu, elev în clasa a X-a, la același Colegiu, care a obținut mențiune. Mențiune și medalie de bronz a obținut și elevul Andrei Brăilescu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Economic. El a fost pregătit de profesorul Corneliu Huzum. Dragoș Ioniță, elev în clasa a XII-a la Colegiul Economic, a obținut mențiune și medalie de bronz. El a fost pregătit de profesorul Eugen Alexandrov. Tot de la Colegiul Economic a primit o mențiune și elevul Roberto- Daniel Tîlvăr, elev în clasa a X-a. El a fost pregătit de profesorul Laurențiu Tătaru.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost