Două minore au furat îmbrăcăminte, pe care au ascuns-o în ghiozdane; doi băieți au furat o stație de emisie-recepție
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Două minore au furat îmbrăcăminte, pe care au ascuns-o în ghiozdane; doi băieți au furat o stație de emisie-recepție
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Infracțiuni de furt comise de minori cercetate de polițiști
 
La data de 12 martie a.c., ora 12:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Adjud au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Ruginești, despre faptul că în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 22.00, două persoane necunoscute au spart cu o piatră geamurile laterale față de la autoturismul proprietate, care era parcat pe strada Tineretului din municipiul Adjud și au sustras o stație emisie-recepție cu antena aferentă. În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii adjudeni au reușit în scurt timp identificarea autorilor, fiind vorba de doi minori din municipiul Adjud, ambii în vârstă de 14 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind suspecți în mai multe dosare de furt, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

La data de 12 martie a.c., ora  14.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Panciu au fost sesizați de către vânzătoarea unui magazin din localitate, despre faptul că două minore în vârstă de 14 ani, respectiv 16 ani au sustras din interiorul magazinului mai multe articole de îmbrăcăminte pe care le-au ascuns în ghiozdane. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, bunurile fiind recuperate în totalitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 martie

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost