Două eleve din Vrancea, premiate la olimpiadele naționale de religie și economie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Două eleve din Vrancea, premiate la olimpiadele naționale de religie și economie
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Județul Vrancea a obținut locul III la etapa națională a Olimpiadei de socio-umane, disciplina economie. Merituosul loc îi aparține elevei Alexandra Iancu de la Colegiul Național ”Unirea”. Alexandra a fost pregătită de profesoara Diana Stroe.
De asemenea, Lavinia Dragne, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Unirea din Focșani, a obținut premiul III la etapa națională a Olimpiadei de religie. Lavinia a fost îndrumată de profesorul Romulus Buzăţelu. ”Olimpiada de religie reprezintă un concurs de excelenţă care se adresează elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interes pentru spiritualitatea creștină. Rezultatele elevilor reflectă o îmbinare armonioasă a studiului acestei discipline cu trăirea modelului de viață creștin. Felicităm pe toți participanții și profesorii lor îndrumători”, transmite profesoara Melania Pătrășcanu, inspector școlar de religie.
Inspectorul școlar a mai transmis, într-un comunicat de presă, și componența lotului județean care a participat la etapa națională de religie, cultul ortodox. Astfel, din lotul județean au făcut parte elevii Săcrieru Andrei, clasa a VII-a, Şcoala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, profesor îndrumător Ionașcu Mihaela; Ţigănuş Andrei, clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială „N. Iorga” Focşani, profesor îndrumător Georgescu Mărioara; Amăricăi Roxana, clasa a IX-a, Liceul Teoretic „I. Slavici” Panciu, profesor îndrumător Popa Liliana; Dan Maria Roxana, clasa a X-a Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, profesor îndrumător Roșca Silviu Iulian; Dragne Lavinia, clasa a XI-a Colegiul Naţional Unirea, profesor îndrumător Buzăţelu Romulus; Vidraşc Maria, clasa a XII-a Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani, profesor îndrumător Roșca Silviu Iulia.
Olimpiada națională de religie a avut loc în perioada 12-15 aprilie 2018 la Iași.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost