Dorian Alecsandrescu este noul șef al Poliției Locale Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Dorian Alecsandrescu este noul șef al Poliției Locale Focșani
Dorian Alecsandrescu este noul șef al Poliției Locale Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Dorian Alecsandrescu este noul director al Poliției Locale Focșani după ce a trecut de ultima probă a concursului organizat de Primărie. Dorian Alecsandrescu a obținut 85 de puncte la proba interviului care a avut loc vineri iar rezultatul va fi validat în perioada următoare, conform procedurilor legale. Dorian Alecsandrescu a fost singurul candidat care a trecut de proba scrisă a concursului, lucrarea lui fiind notată cu 71 de puncte, suficient pentru a fi considerat admis la proba interviului. Ceilalți doi candidați, Vasile Dimoftei și Gigi Răileanu, nu au obținut punctajul necesar. Acesta este al patrulea concurs organizat de municipalitatea focșăneană pentru ocuparea postului de director la Poliția Locală.
    După validarea rezultatului concursului, Dorian Alecsandrescu își va depune demisia din postul deținut la Parking și va închide contractul de muncă cu Oficiul de Studii Pedologice și Agrochimice. De menționat că mandatul de la Parking a fost provizoriu, cu obiectivul de a organiza societatea. Urmează ca, în perioada următoare, Consiliul de Administrație de la Parking să demareze procedurile pentru desemnarea unui director care să conducă societatea. În ceea ce privește OSPA, funcția ocupată a fost una contractuală. „După validarea concursului pentru posturl de director la Poliția Locală nu voi mai avea altă funcție“, ne-a spus Dorian Alecsandrescu, precizând că regimul funcționarului public este foarte strict în acest sens.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost