Donatorii de sânge beneficiază de reducere la biletele pentru Untold și Neversea, precum și de vouchere la Subway
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Donatorii de sânge beneficiază de reducere la biletele pentru Untold și Neversea, precum și de vouchere la Subway
Donatorii de sânge beneficiază de reducere la biletele pentru Untold și Neversea, precum și de vouchere la Subway
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Vrâncenii care doresc să meargă la festivalurile de muzică Untold și Neversea trebuie să știe că pot beneficia de reducere la achiziționarea biletelor pentru cele două evenimente muzicale, dacă merg să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, în perioada  14 iunie - 10 iulie. Organizatorii festivalurilor Untold şi Neversea au anunţat că persoanele care donează sânge în cadrul unor caravane mobile primesc un bilet gratuit la cele două evenimente muzicale, iar cei care o fac în cadrul centrelor de transfuzii beneficiază de reducere la achiziţionarea de bilete pentru cele două manifestări.
    Anul trecut organizatorii dădeau startul acestei campanii de mobilizare a tinerilor, pentru a veni în ajutorul celor aflați în suferință. “Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge «Şi Eu Donez», organizatorii Untold şi Neversea lansează campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România şi care a demarat în 2016 prima Reţea a Donatorilor Benevoli de Sânge din ţară. Campania se desfăşoară în perioada 14 iunie - 10 iulie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalurilor Untold şi Neversea, potrivit News.ro.
    Județul nostru nu va avea amplasate caravane mobile, dar doritorii pot merge să doneze sânge, în intervalul orar 8-10, de luni până vineri, la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, situat pe strada Comisia Centrală din Municipiul Focșani. Toţi cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga ţară şi intră în reţeaua „Şi Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea. După ce vor dona sânge și vor primi o adeverință, ei trebuie să acceseze un link, iar mai departe trebuie să completeze formularul solicitat şi să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziţiona abonamentele cu reducere: la Untold, reducerea este de 150 LEI + taxe din preţul final de 550 lei + taxe al abonamentului, iar la Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din preţul final de 420 lei + taxe al abonamentului. Untold 2017 va avea loc în perioada 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar Neversea, între 7 şi 9 iulie, în Constanţa.
    Potrivit medicului Mioara Hanță, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea,  nici anul trecut și nici anul acesta, până în prezent, nu s-a prezentat nimeni să doneze sânge pentru a beneficia de reducere la achiziționarea biletelor pentru unul dintre cele două evenimente muzicale. „Până în prezent, la noi această campanie nu a avut nici un efect. Nu s-a prezentat nimeni să doneze sânge, pentru a beneficia de aceste reduceri. Nici anul trecut nu am avut din Vrancea nici un amator... De asemenea, noi mai avem o campanie în desfășurare; Subway ne-a pus la dispoziție 100 de vouchere pentru donatorii care vor dona sânge până la data de 21 iunie”, ne-a spus medicul Mioara Hanță.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost