Doi ieșeni, muncitori cu ziua, bătuți și înjunghiați la Odobești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Doi ieșeni, muncitori cu ziua, bătuți și înjunghiați la Odobești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi bărbați din comuna Mironeasa, județul Iași, zilieri la Odobești, au fost bătuți și chiar înjunghiați în seara de sâmbătă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeași comună,  venit împreună cu cei doi la muncă. Potrivit unor surse, scandalul ar fi izbucnit spontan, pe fondul consumului de alcool. Deși viața celor doi ieșeni nu a fost pusă în pericol, ei au ajuns la spital, unul dintre ei fiind internat la Chirurgie. „T.S., bărbat în vârstă de 25 de ani, din Iași, comuna Mironeasa, prezenta plagă înjunghiată latero-toracică stângă prin agresiune pe linia axilară mijlocie. Pacientul se internează la chirurgie.T.F., bărbat în vârstă de 46 de ani, din Iași, comuna Mironeasa, plagă înjunghiată în regiunea fesieră, prin agresiune. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Cum adica au fost înjunghiati,dar nu le-a fost pusa viata în pericol?Jurnalisti de coada vacii.

    DE Dl, postat pe 12-09-2017, la 09:58

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost