Doi bărbați au furat o centrală deja montată, dintr-o casă nelocuită
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Doi bărbați au furat o centrală deja montată, dintr-o casă nelocuită
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi bărbaţi, unul de 63 de ani, iar celălalt de 39 de ani, ambii din comuna Tătăranu, au fost trimişi în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În rechizitoriu se arată că bărbaţii ar fi comis fapta în perioada octombrie 2017- ianuarie 2018, iar ţinta lor a fost o casă a cărui proprietar era plecat la muncă în Italia. Ştiind că imobilul este nelocuit, bărbaţii au profitat de acest lucru şi au pătruns în interior, sustrăgând o centrală termică care era deja montată! Prejudiciul a fost estimat la suma de 3.000 lei. Centrala a fost înstrăinată de cei doi şi recuperată apoi de oamenii legii, după ce s-a aflat cine a furat-o şi cui i-a fost vândută.
La audieri inculpaţii au recunoscut fapta. Unul dintre aceștia a spus că, în acea perioadă, amicul său îl vizita foarte des, obişnuind să consume împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, după ce au băut bine, unul dintre inculpaţi i-a propus celuilalt să meargă şi să fure centrala pentru a face rost de bani, lucru care s-a şi întâmplat.
Dosarul lor a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focşani, iar după ce va trece de faza de Cameră Preliminară va începe judecata.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost