Doi adolescenți au furat bijuterii dintr-o locuință; un tânăr a sustras un telefon mobil
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Doi adolescenți au furat bijuterii dintr-o locuință; un tânăr a sustras un telefon mobil
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La data de 2 iunie a.c., ora 13.00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință din comuna Movilița, de unde ar fi sustras bunuri. La data de 4 iunie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat doi minori, de 15 respectiv 17 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a rezultat că cei doi ar fi pătruns în locuință prin forțarea geamului și a ușilor, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, în valoare de 1500 lei.
Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

La data de 4 iunie a.c., ora 13.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cîmpuri au identificat un bărbat, de 28 de ani, din localitate, bănuit că la data de 3 iunie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-o locuință. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 5 iunie 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost