Documentar despre gândurile unui tânăr, care plănuiește o ucidere în masă, la Sala Balada
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Documentar despre gândurile unui tânăr, care plănuiește o ucidere în masă, la Sala Balada
Documentar despre gândurile unui tânăr, care plănuiește o ucidere în masă, la Sala Balada
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

În încercarea de a ne deschide ochii în fața lumii și a oportunităților care apar la fiecare pas zilele acestea, am descoperit One World Romania la Școală, un program educațional derulat de Asociația One World Romania, ce își pune în plan să ajute tinerii din întreaga țară să cunoască mai bine situații din toată lumea, să afle mai multe despre diverse subiecte care îi interesează sau care îi intrigă, prin prisma unui instrument nu atât de utilizat în societatea românească: filmul documentar.
La fel ca ei, credem că documentarele reprezintă una dintre cele mai empatice și eficiente metode de „învățare” și, de asemenea, credem că putem să ne provocăm creativitatea și să devenim mai curioși de ceea ce se întâmplă în lumea de lângă noi, departe de noi, dar și de ceea ce putem afla despre noi înșine.
Vineri, 9 februarie, începând cu ora 17:30, (la Sala Balada-n.r.), va ava loc prima proiecție One World Romania din Focșani, dedicată elevilor de liceu și nu numai.  Documentarul ”Furia Albă” ne prezintă gândurile unui tânăr, victimă a violenței în școală, care plănuiește o ucidere în masă, dar care ajunge să reflecteze în calitate de adult asupra modului în care agresiunea își face loc în societate.
La finalul proiecției, vom discuta despre cărarea pe care a ales-o personajul principal, Lauri, împreună cu un invitat din partea organizației, care va modera dezbaterea de la final și cu care ne vom revedea de-a lungul acestui an, la proiecțiile de vor urma.

Biroul de Presă al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost