Doctoriţa „uşuratică“, „distrugătoare de familii“
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Doctoriţa „uşuratică“, „distrugătoare de familii“
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Dom’le, facem meseria asta de multă vreme, aşa că puţine lucruri ne mai uimesc. Se întâmplă totuşi din când în când să rămâi cu gura căscată şi să te închini cu ambele mâini. Asta ni s-a întâmplat zilele trecute, când am primit un mail de la „o locuitoare a municipiului Focşani“, care îşi doreşte „să-i fie arătată adevărata faţă a acestei ușuratice“. Uşuratica, se arată în mail, „e o cunoscută persoană din Focşani, dintr-o familie renumită, pe nume (……..), doctor (…….), fata d-nei (…….). Această femeie e o distrugătoare de familii, o beţivă notorie care umblă beată şi la volanul mașinii, dar pe care nu o amendează nimeni că are pile.“ De unde şi până unde atâta supărare? Focşăneanca scrie că are „o familie de prieteni care acum sunt în divorţ. Doi oameni minunați care ajutau mereu pe oricine puteau şi cum puteau şi primeau în casă pe oricine, o familie minunată cu un copil pe care Dumnezeu l-a lăsat cu probleme mari de sănătate (…). Chiar şi cu aceste probleme ei continuau să lupte împreună pentru familia lor, asta până când o femeie a intervenit în viaţa lui şi l-a făcut în aşa fel încât să plece de acasă şi să uite de familie.“ Despre soţul infidel, focşăneanca scrie că ar fi inginer. Vă daţi seama că nu puteam lăsa numele şi alte date de identificare, chiar dacă la această rubrică prezentăm întâmplări ne…adevărate. Dacă e să fie adevărat însă, nu suntem noi cei care să judece. Până la urmă, ştiţi vorba din popor: Dragostea e mai rea decât…. 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • ... Cu mentiunea ca de a doua mai scapi, cu un Furazolidon, cu o Smecta, dar de prima, Dumnezeu cu mila..

  DE dalida, postat pe 22-06-2015, la 08:45

 • tr?dare s? fie , dar s-o ?tim ?i noi...cine-i, cine-i, sa nu ne mai lasam sotii la doamna doctor !

  DE olguta, postat pe 22-06-2015, la 18:06

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost