Direcția de Dezvoltare Servicii Publice a înființat Telefonul Cetățeanului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Direcția de Dezvoltare Servicii Publice a înființat Telefonul Cetățeanului
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Cetățenii municipiului Focșani care vor dori să solicite informații, să propună soluții sau să sesizeze probleme ce țin de activitățile desfășurate de Direcția de Dezvoltare Servicii Publice din cadrul Primăriei Focșani au la dispoziție numărul de telefon 0237.922, acestea fiind Telefonul Cetățeanului, un serviciu cu taxare normală, operațional încă de ieri. Numărul de telefon poate fi apelat non-stop și orice sesizare venită din partea cetățenilor va fi rezolvată în cel mai scurt termen posibil.
Prin punerea la dispoziție a Telefonului Cetățeanului se dorește susținerea comunicării directe între cetățeni și autoritatea locală și creșterea gradului de eficientizare a serviciilor efectuate de Direcția de Dezvoltare Servicii Publice. Cetățenii pot apela la acest serviciu pentru situații cu referire la următoarele activități: administrarea spațiilor verzi, a parcurilor și grădinilor publice; producerea de material dendrofloricol; administrarea cimitirelor; gestionarea și întreținerea mobilierului stradal; gestionarea câinilor comunitari și adopția acestora; organizarea și desfășurarea activităților de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost