DIICOT: Angajați ai Jandarmeriei Române, acuzați de camătă și delapidare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
DIICOT: Angajați ai Jandarmeriei Române, acuzați de camătă și delapidare
DIICOT: Angajați ai Jandarmeriei Române, acuzați de camătă și delapidare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Procurorii DIICOT au efectuat joi 12 percheziții în București și județul Ilfov, într-un dosar în care angajați din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române sunt acuzați de camătă și delapidare.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii au efectuat, împreună cu ofițeri de poliție din cadrul MAI — IGPR — DCCO, 12 percheziții imobiliare (din care 7 la sediile unor instituții publice) pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă, delapidare și alte infracțiuni. "În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2011 și până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române au constituit un grup infracțional organizat, acordând cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile și, de asemenea, și-au însușit fără drept bunuri și valori aparținând unității din cadrul căreia făceau parte", se arată în comunicat.
Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române — Brigada Specială de Intervenție București "Vlad Țepeș" și al MAI.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Pai si normal asta este Jandarmeria romana de astazi. Bani dati cu camata, angajari de subofiteri neamuri cu mii de euro si tot asa lista poate continua. A ajuns rusinea societatii.

    DE Mircea, postat pe 04-08-2017, la 01:09

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost