Deputatul Tîlvăr s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Portugheze la București
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Deputatul Tîlvăr s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Portugheze la București
Deputatul Tîlvăr s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Portugheze la București
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Deputatul PSD de Vrancea, Angel Tîlvăr, președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Portugheză din Parlamentul României, a avut, ieri, o întrevedere cu ES Fernando Teles Fazendeiro, ambasadorul Republicii Portugheze la București. În cadrul întrevederii, a fost apreciată dinamica pozitivă a relaţiilor dintre cele două ţări şi au fost abordate subiecte de interes comun la nivel bilateral şi în planul cooperării la nivel european. Un accent deosebit a fost pus pe potenţialul dezvoltării dialogului cu privire la aspectele de interes comun de pe agenda Preşedinţiei române a Consiliului European din 2019.
Deputatul Angel Tîlvăr a subliniat nevoia unei strânse conlucrări în privinţa importantei comunităţi româneşti din Portugalia, comunitate extrem de bine integrată şi cu o contribuţie importantă la viaţa economică, socială şi culturală a ţării gazdă. „În cadrul vizitelor pe care le-am efectuat, am apreciat în mod deosebit deschiderea autorităţilor naţionale şi locale în privinţa problematicii românilor care trăiesc, muncesc şi studiază în Republică Portugheză. Sprijinirea variatelor forme ale învăţământului în limba română, ca şi a activităţilor mediului asociativ în scopul păstrării identităţii româneşti trebuie să ocupe un loc prioritar pe agenda noastră“, a precizat parlamentarul român.
Părţile au agreat asupra elaborării de propuneri pentru un calendar comun de activităţi şi întâlniri, care să contribuie la consolidarea cooperării la nivel parlamentar şi în cadrul structurilor europene.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost