Deputatul Tîlvăr a reprezentat România la lucrările Adunării Parlamentare a NATO
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Deputatul Tîlvăr a reprezentat România la lucrările Adunării Parlamentare a NATO
Deputatul Tîlvăr a reprezentat România la lucrările Adunării Parlamentare a NATO
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Deputatul social democrat vrâncean Angel Tîlvăr a reprezentat România la lucrările „Comisiei pentru dimensiunea civilă a securităţii” din cadrul Adunării Parlamentare a NATO, care au avut loc în perioada 13-15 martie. Deputatul PSD este membru titular al acestui forum pentru dialogul parlamentar internaţional, unde legislatorii se întâlnesc regulat pentru a discuta teme de actualitate, a schimba opinii, a înţelege punctele de vedere ale celorlalţi. Pe de altă parte, prezenţa oficialilor NATO la principalele reuniuni ale Adunării Parlamentare a NATO îi ajută pe parlamentari să înţeleagă acţiunile Alianţei.
Deputatul Tîlvăr a arătat că, în cadrul acestui eveniment, s-a discutat despre situația drepturilor omului în statele din regiunea Golfului, despre cooperarea dintre Comunitatea euro-atlantică și statele din Golf, precum și despre combaterea terorismului. „Regiunea Golfului, de-a lungul vremii, a fost agitată de tensiuni și frământări. Toate aceste probleme, ținând seama de importanța strategică extraordinară ca furnizor global de energie, dar și a creșterii importanței în ceea ce privește hub-ul financiar și de shipping, nu au cum să nu preocupe comunitatea euro-atlantică, din care face parte și România. Dacă privim regiunea ca centru al lumii islamice, dar și ca zonă aflată în proximitatea unor zone puternic instabile și sfâșiate de conflicte, de violență, este de înțeles atenția pe care NATO o acordă zonei”, ne-a spus deputatul Tîlvăr.
Prin activităţile ei, Adunarea Parlamentară contribuie la transparenţa politicilor NATO, rapoartele prezentate, dezbaterile, în general toate activităţile Adunării Parlamentare, ajută la înţelegerea politicilor Alianţei de către opinia publică. Adunarea Parlamentară NATO are 266 de membri titulari, cu drept de vot, din parlamentele celor 29 de ţări membre NATO şi 12 delegaţii asociate, fără drept de vot din state partenere. La reuniuni participă și parlamentari din ţări cu statut de observator, precum Japonia şi Kazakstan, reprezentanţi ai Parlamentului European, ai Adunării Parlamentare a OSCE şi ai Adunării Uniunii Europei Occidentale, ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și ai delegaţiilor mediteraneene asociate.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost