Dedeman construiește un complex comercial la Focșani
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Dedeman construiește un complex comercial la Focșani
Dedeman construiește un complex comercial la Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Dedeman vrea să construiască încă un magazin la Focșani, situat lângă primul complex comercial ridicat în urmă cu zece ani. Noul complex comercial, cu parcările, aleile și spațiile verzi aferente se va întinde pe o suprafață de 3,5 hectare și va fi situat pe șoseaua de centură, lângă actualul magazin. Documentația tehnică a fost depusă la Primăria Focșani și a obținut avizul favorabil al Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism din 23 mai. Documentația a fost lansată și în dezbatere publică, proiectul de hotărâre privind aprobarea Raportului consultării și informării publicului  privind documentația P.U.Z. și aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Construire ansamblu comercial, servicii, construire platformă betonată, împrejmuire, amenajare acces auto și lucrări tehnico-edilitare aferente" fiind postat pe pagina de internet a municipalității. Dedeman este lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc. Compania împlinește anul acesta 25 de ani de existență iar anul trecut cifra de afaceri a depășit 1 miliard de euro.

 

 

9 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Stire era sa fim informati al cui a fost terenul pe vremea Partidului Comunist Roman,cine l-a dobandit dupa revolutie prin privatizarea lui nea nelu si poporu',cine a vandut aceste terenuri pe care a construit si construieste DEDEMAN si prin ce fprme de impropietarire a intrat in posesia lui.Restul e vaselina iar faptul ca tot orasul o sa ajunga un munte de betoane nu mai mira pe nimeni la cata foame este.

  DE beton, postat pe 19-06-2017, la 10:52

 • Spune, daca stii.

  DE Wst, postat pe 19-06-2017, la 11:51

 • se stiu ei...mustea,rosca,simiz,malureanu,surdeanu,martis astia sunt comunistii cu radacini de securisti care s-au imbogatit imediat dupa revolutie.

  DE adevarul, postat pe 19-06-2017, la 12:14

 • Care i problema cu ei, chiar nu stiati ca toti acestea mostenesc pamantul?? Pe buna dreptate au si cele mai multe nevoi corespunzatoare statutului lor de ,,nemuritori''..

  DE de, postat pe 19-06-2017, la 12:22

 • Nu mostenesc pamantul, insa, copiii copiilor lor da. Noi saraci, ei bogati. Proportia se pastreaza.

  DE Wst, postat pe 19-06-2017, la 12:31

 • Terenurile acelea de pe stanga si de pe dreapta lui E-85,pe unde s-a incercat si cu INTEREX si cu celelalte betoane abandonate de langa el,pe unde este si CARREFOUR au apartinut foste gospodarii a PCR,deci un bun al tuturor cotizantilor care nu putea fi mostenit.Cel mult aceste terenuri ale foste gospodarii de partid au fost preluate de o AGENTIE DE VALORIFICARE A ACTIVELOR STATULUI mai pe direct AVAS. Aceasta agentie creata de Petrica sau de Ady de la Cornu,a fost facuta ca sa dea faliment,lucru care s-a si intamplat.Intrand in faliment au aparut procesele prin instante si cei cu carte au obtinut hotarari de propietari ai lor pe 2 lei iar acum le vand cu ceva mai mult.

  DE beton, postat pe 19-06-2017, la 16:17

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost