DE DRAGUL NEAMULUI MEU, spectacol al Ansamblului folcloric ȚARA VRANCEI
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
DE DRAGUL NEAMULUI MEU, spectacol al Ansamblului folcloric ȚARA VRANCEI
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Ansamblul folcloric ȚARA VRANCEI organizează în data de 19 decembrie 2017, ora 18, la Sala Balada, spectacolul muzical-coregrafic aniversar ,,DE DRAGUL NEAMULUI MEU“. Cu acest prilej, instituția va sărbători 23 de ani de activitate profesionistă, activitate încununată de succese și împliniri. Totodată, va marca și aniversarea celor 85 de ani de viață și 65 de ani de activitate coregrafică a maestrului Viorel Vatamaniuc. Profesionist desăvârșit, maestru-coregraf de referință pentru Moldova și întreaga Țară Românească, domnul Viorel Vatamaniuc a fost și este și acum, alături de colectivul artistic al ansamblului, realizând împreună suite coregrafice inedite.
Spectacolul ,,DE DRAGUL NEAMULUI MEU“ cuprinde materiale muzicale și coregrafice selectate cu mare grijă de Ansamblul folcloric ȚARA VRANCEI, la care se adaugă și interpreți de marcă din cele mai reprezentative vetre folclorice românești.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost