Daruri pentru tinerii din centrul CARTHA Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Daruri pentru tinerii din centrul CARTHA Adjud
Daruri pentru tinerii din centrul CARTHA Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Tinerii beneficiari ai Centrului CARTHA Adjud au primit, zilele trecute, vizita pastorului baptist Ilie Bojonca și a unui grup de tineri din Germania. Special pentru acest moment, tinerii din centrul adjudean au pregătit și au prezentat un program artistic, constând într-o scenetă și un recital de colinde, specific sărbătorilor de iarnă.
După acest moment, vizitatorii le-au oferit cadouri tinerilor din centrul CARTHA. „Atmosfera a fost una de voie bună și s-au legat noi prietenii. Totodată, acești tineri cu suflet mare au ajutat trei familii cu venituri modeste, mergând la domiciliul lor și oferindu-le diferite produse, dar și promisiunea de a mai ajuta și pe viitor”, au transmis reprezentații Centrului CARHA Adjud.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost