Daruri pentru copii, la început de an școlar
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Daruri pentru copii, la început de an școlar
Daruri pentru copii, la început de an școlar
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

La începutul fiecărui an şcolar, parohiile din cuprinsul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei vin în sprijinul copiilor din familii defavorizate, oferindu-le ghiozdane, rechizite și alte materiale necesare pentru studiu. Astfel, duminică, 10 septembrie 2017, la Parohia Budișteni, Protoieria Buzău II, județul Buzău, lucrarea sfințitoare a Bisericii a fost îmbinată, în mod armonios, cu cea social-filantropică. După Sfânta Liturghie, 50 de copii au primit din partea Pr. Ionel Cristea rechizite şcolare – caiete, vocabulare, creioane, culori, rigle, radiere și ascuţitoare.
Luni, 11 septembrie 2017, elevii de la clasa pregătitoare a Școlii Gimnaziale Pitulușa, comuna Broșteni, județul Vrancea, au primit daruri pentru noul an școlar. Pr. Gabriel Macovei, slujitor la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” și „Sfântul Ierarh Nectarie” din localitate, le-a oferit celor mai mici dintre școlari câte un ghiozdan complet echipat cu rechizite. „Biserica alege să investească și în educația copiilor, pe lângă alte lucruri pe care le face în mod curent. Este un gest mic, dar cu semnificații mari. Este modul nostru de a ne arăta prețuirea și dragostea pe care le purtăm acestor copii, de a investi în educația lor, pentru a deveni buni creștini și buni români. Poate că unii dintre ei vor duce numele localității pe toate meridianele lumii, așa cum a făcut-o și cel al cărui nume îl poartă școala noastră: Academician Profesor Universitar Emerit Doctor Panaite C. Mazilu”, a declarat preotul paroh.
Cu acest prilej, părintele Gabriel Macovei i-a binecuvântat pe elevi și le-a urat mult succes în anul școlar care tocmai a început. 

 

3 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • S-au dat ?i la Adjud,la ?coala nr.3,dar nu mai ?tiu exact ce preot...

  DE Foarte frumos!, postat pe 14-09-2017, la 12:52

 • Preotul Olar de la spital a dat la Adjud.

  DE Adjudean pt.foarte frumos, postat pe 14-09-2017, la 18:40

 • Si la Vintileasca cere preotu bani , oare tot pt.copii defavorizati ???

  DE pop ion, postat pe 14-09-2017, la 18:58

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost