Cutremur de 4,6 grade în zona seismică Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Cutremur de 4,6 grade în zona seismică Vrancea
Cutremur de 4,6 grade în zona seismică Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter a avut loc miercuri seară, la ora 20.15, în județul Buzău, zona seismică Vrancea. „Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) transmite: În ziua de 25/04/2018 la ora 20:15:49 (ora României) s-a produs în Zona seismică Vrancea, județul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 4.6 pe scara Richter, la adâncimea de 147 km.
Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de III grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (22km), Covasna (37km), Întorsura Buzăului (44km), Târgu Secuiesc (51km), Vălenii de Munte (59km)”.
    Inițial, magnitudinea transmisă de INCDFP a fost de 5 grade, revizuită apoi la 4,5 și în final la 4,6 grade.
    În urma cutremurului produs, miercuri, la ora 20,15, în zona seismică Vrancea, nu au fost semnalate urgenţe la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, informează Biroul de Presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), conform Agerpres.
    Un cutremur cu magnitudinea 4,6 grade pe scara Richter a avut loc și în data de 14 martie în judeţul Vrancea, la o adâncime de 139 kilometri.
    În 2017, cel mai mare cutremur s-a produs pe 8 februarie, în judeţul Buzău, la ora 17,08, şi a avut o magnitudine de 5 pe scara Richter, fiind resimţit şi la Bucureşti.
    Cele mai puternice cutremure produse în România în ultimii 27 ani au fost înregistrate pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 pe scara Richter, scrie Agerpres.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost