Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
Curtea de Apel Galați decide astăzi dacă Dorin Cristea revine în funcția de inspector școlar general
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Magistrații Curții de Apel Galați au amânat pentru astăzi luarea unei  decizii în dosarul fostului șef al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, Dorin Cristea. Acesta a cerut în instanță anularea ordinului ministrului Educației prin care a fost demis la mijlocul lunii august, dar și suspendarea actului administrativ până la soluționarea pe fond a cauzei. Ieri s-a judecat cererea de suspendare. „Amână pronunţarea la data de 13.10.2017. (...) Amânare iniţială a pronunţării 12.10.2017“, este decizia Curții de Apel Galați.
Dorin Cristea a fost demis la mijlocul lunii august pentru mai multe deficiențe constatate de reprezentanții MEN. Mandatul a încetat efectiv la data de 4 septembrie. Încă de la început, profesorul Cristea a precizat că va contesta în instanță ordinul de demitere, la fel ca și ceilalți omologi ai săi, la rându-le demiși, lucru pe care l-a și făcut. Fostul șef al ISJ spunea, în august, că dacă va câștiga mandatul, va sta o zi la inspectorat, apoi își va da demisia. „Voi da în judecată ministerul, de altfel toți vom da. Nu avem nimic de pierdut, nici de câștigat. Eu nu țin la funcție, după 4 septembrie voi trece la catedră. Am conștiința împăcată, mi-am făcut treaba și plec la catedră cu fruntea sus. Acum mă ocup în continuare de Bacalaureat. Voi da în judecată și dacă voi câștiga procesul, vin o zi și apoi îmi dau demisia. Nu aș mai putea lucra (în ISJ-n.r.)“, a spus profesorul Cristea în august, atunci când a fost demis. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost