Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
Credincioșii vrânceni sunt așteptați la „Marșul pentru viață“
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Credincioșii vrânceni sunt așteptați la Marșul pentru viață, care va avea loc sâmbătă, 25 martie 2017, în ziua praznicului Bunei Vestiri. „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine“ este tema ediției din acest an, care oferă posibilitatea dezbaterii cu privire la necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină și, totodată, continuă descurajarea practicării avortului.
În municipiul Focșani, Marșul pentru viață va începe la ora 16:00 și se va desfășura pe traseul: Biserica din cadrul Unității Militare, Bd. Unirii și Piața Unirii.
De asemenea, și în orașul Adjud va fi organizat, începând cu ora 15:00, Marșul pentru viață, care va avea ca punct de plecare Biserica Buna Vestire și se va încheia la Biserica Cuvioasa Parascheva.
Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Sfântul Stelian, ocrotitorul copiilor din Focșani, Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) – filiala Vrancea, având sprijinul și binecuvântarea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

                Biroul de presă al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Inaltpreazgarcia Sa, ajuta in vreun fel familiie dezbinate, familiie necajite, la mine 80 la suta traiesc din ajutorul social, si cand explic situatia la preacucernicul protopop spune ca trebuie sa.mi platesc darile. Eu zic mai bine cunpar niste adidasi la 50 de copii decat sa duc 30 de mil sa faca ei burta mare !!ce ziceti parinte protopop ?

  DE Preot tanar, postat pe 21-03-2017, la 11:42

 • INCEPAND DE ACUM INCOLO ZIUA DE 21 MARTIE A FOST DECLARATA ZIUA OLTENIEI.VIVAT OLGUTTZA !!

  DE gutza, postat pe 21-03-2017, la 16:46

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Singura școală de formare a subofițerilor sanitari din țară funcționează la Focșani
Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai Liceului Tehnologic G.G. Longinescu au fost vizitați, ieri, de cadre militare din cadrul garnizoanei Focșani.

POZA ZILEI

Un pompier salvează o pisică dintr-un bazin de pe fosta platformă Mopaf

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost