Copile obligate să se prostitueze într-o garsonieră din Focșani; „peștii“ au fost trimiși în judecată
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Copile obligate să se prostitueze într-o garsonieră din Focșani; „peștii“ au fost trimiși în judecată
Copile obligate să se prostitueze într-o garsonieră din Focșani; „peștii“ au fost trimiși în judecată
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi bărbați, unul din Suraia, iar celălalt din Bordeasca Veche, comuna Tătăranu, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Cornel L., de 26 de ani, și Alin D., de 37 de ani, au fost trimiși în judecată în stare de arest preventiv.
    Conform rechizitoriului, în cursul lunii decembrie 2016, Cornel L. a recrutat și adăpostit, prin inducere în eroare și profitând de starea de vulnerabilitate, două victime minore, în scopul exploatării sexuale, ambele întreținând relații sexuale cu mai mulți bărbați. Sumele de bani obținute de fete erau împărțite cu inculpatul. Acesta din urmă îi dădea bani și celui de-al doilea inculpat, Alin D., care a închiriat o garsonieră în regim hotelier, pentru ca minorele să aibă unde întreține relații sexuale cu ai lor clienți.
    În ceea ce-l privește pe Alin D., în rechizitoriu se arată că în aceeași perioadă, el a adăpostit victimele minore în scopul exploatării sexuale, care au fost recrutate prin inducere în eroare și profitând de starea de vulnerabilitate, de către celălalt inculpat. Pentru „favorul” făcut prin închirierea garsonierei, inculpatul Alin D. primea bani de la celălalt inculpat, dar și de la una dintre victime.
    În rechizitoriu se mai arată că Alin D. l-a mai ajutat în activitatea infracțională pe celălalt inculpat în sensul că l-a angajat la PFA-ul său, iar dintr-un număr total de 14 zile, acesta a muncit doar patru zile, neanunțând poliția cu privire la faptul că inculpatul Cornel L. nu s-a mai prezentat la muncă, dându-i astfel, acestuia din urmă, posibilitatea de a se ocupa de activitatea infracțională.
    Ambii inculpați au antecedente penale. În aprilie a.c., cei doi bărbați trimiși acum în judecată pentru trafic de minori au fost arestați preventiv, iar pe 22 mai măsura le-a fost prelungită, ca urmare a unei decizii a magistraților de la Tribunalul Vrancea. Inculpații au făcut contestație, dar nu au avut câștig de cauză nici la Curtea de Apel Galați.


    Ulterior, Alin D. a făcut o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, care s-a judecat la Tribunalul Vrancea și care i-a fost respinsă. „(...) respinge, ca nefondată, cererea pentru înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpatul Dascălu Alin. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu azi, 06.06.2017”, se arată în decizia instanței. A făcut contestație și la această decizie, care se va judeca în perioada următoare tot la Curtea de Apel Galați.
    În acest dosar, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au făcut percheziții în mai multe locații. La momentul respectiv, unul dintre ei, mai exact Cornel L., era deja arestat într-un alt dosar pentru comiterea aceluiași gen de fapte. La un moment dat, măsura arestului preventiv luată în acel dosar i-a fost înlocuită, dar pentru că a încălcat obligațiile a fost revocată, fiind dispusă din nou măsura arestului preventiv.
 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • E plin orasul de astfel de locatii in care se executa sexul intamplator si nefiscalizat.Toate aceste Puncte de prim ajutor sunt coordonate de nenorociti,infractori care au luat in scalvie astfel de specimene.Sunt o persoana nejujustificata prin competenta in domeniul sexului intamplator,persoana care nu este apta sa emita nici un fel de rezolvare dar totusi incerc sa inteleg ce inseamna faptul ca''au recrutat si adapostit prin inducere in eroare'' si tot prin inducere in eroare au intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati.Adica ele erau duse in garsoniere pe motiv ca acolo urmeaza sa care caramizi sau sa asiste la spectacolul unei formatii muzicale'FRATII PITY'' eventual si cand colo erau obligate sa puna botul.Autoritatile ar trebuuii sa informeze eventualii doritori ce se intampla si cum trebuie procedat cand trebuie sa participi la o astfel de sesiune cu o persoana minora ca sa nu o dai in infractiune.II ceri buletinul,o obligi sa se identifice sau o arzi pe cuvantul ei ??!!

  DE EL NEGRITO, postat pe 10-06-2017, la 21:48

 • Sunt fapte adevarate, dar daca scoatem minorele din astfel de "relatii" si introducem tinerele care sunt si scolite, au facultate, master, unele lucreaza cu cei din clasele I-IV, acum au devenit modele pentru tanci, am ajuns in situatia in care "perversele" fac educatie, modeleaza! Peste putin timp, vor aparea si numele lor, vor fi cunoscute de cei pe care -i modeleaza.

  DE Marius, postat pe 10-06-2017, la 23:23

 • E plin ora?ul de prostituati.care tr?iesc duc? spatele femeilor!!!prostituatiilor

  DE Sebi, postat pe 12-06-2017, la 01:00

 • Da sincer si cu copilele astea este mare jale!! Pe la toate colturile dta pe strazi in anturaje,sunt bucatar de meserie si atunci cand plec seara la 12 noaptea tranversez piata uniri (parcul) copile ce 14 ani cu tigarile cu cu diferiti baieti sta la 12 noaptea in parc!! Dar cum se face ca avem patrul? de noapte si tot asa sa-i apuce de o ureche sa sune parinti!! Este pacat de ele sunt copile si nu realizeaz? acum, dar si parinti sunt de vin? ca le lasa asa de izbeli?te!!

  DE Florin, postat pe 12-06-2017, la 21:11

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL1
49
21
34
2
12

Extragerea noroc:  1554293

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbaţii care RĂPEAU minore şi le obligau să se prostitueze, una dintre ele fiind bolnavă de LEUCEMIE, în arest la domiciliu
    Magistraţii de la Tribunalul Vrancea au admis, zilele trecute, cererea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea pentru prelungirea măsurii arestului la domiciliu a mai multor bărbaţi cercetaţi într-un dosar de trafic de minori şi trafic de persoane.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost