Copil TÂLHĂRIT în Piața Unirii de un tânăr de 22 de ani, care l-a întrebat dacă are DROGURI sau ALCOOL
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Copil TÂLHĂRIT în Piața Unirii de un tânăr de 22 de ani, care l-a întrebat dacă are DROGURI sau ALCOOL
Copil TÂLHĂRIT în Piața Unirii de un tânăr de 22 de ani, care l-a întrebat dacă are DROGURI sau ALCOOL
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Un copil de 11 ani a fost tâlhărit în Piața Unirii din Focșani. Fapta a fost comisă în seara zilei de 4 august a.c., iar autorul tâlhăriei, Georgian Nicușor C., de 22 de ani, a fost trimis acum în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, în stare de arest preventiv.
    Copilul tâlhărit se juca împreună cu alții de vârsta lui în parcarea din spatele Ateneului Popular, în momentul în care tânărul de 22 de ani s-a apropiat de ei și i-a întrebat dacă au alcool sau droguri. Copiii i-au răspuns că nu și au dat să plece. În acel moment, inculpatul a țipat la ei să rămână pe loc, moment în care s-a repezit la unul dintre ei și l-a strâns de ceafă. Copilul a reușit să scape și a fugit, moment în care inculpatul s-a dus la victimă, a apucat-o de o mână, iar cu cealaltă i-a luat telefonul. Inculpatul a fugit apoi. Speriat, copilul a mers la un adult, care se afla în zonă, și i-a spus ce a pățit, iar acesta a cerut ajutorul polițiștilor care se aflau în apropiere.
    Văzând că oamenii legii sunt pe urmele lui, inculpatul a aruncat telefonul. La percheziția corporală, asupra inculpatului s-a găsit un briceag, motiv pentru care într-un dosar disjuns se fac cercetări pentru port sau folosire de obiecte periculoase. La audieri, inculpatul a recunoscut că a comis fapta. De altfel, el este obișnuit cu pușcăria, iar faptul că poate ajunge acolo nu-l sperie deloc. 
    La finele lunii august, măsura arestului preventiv i-a fost menținută și prelungită. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului C(...) Georgian Nicuşor, în prezent aflat în stare de reţinere în Arestul IPJ Vrancea, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, (...) menţine măsura arestării preventive a inculpatului C(...) Georgian Nicuşor (...) până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile (...)”, a decis instanța.
    Tânărul este ieșit din închisoare, fiind liberat condiționat la începutul lunii iunie a.c. Atunci, magistrații de la Judecătoria Focșani au admis propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Focşani și au dispus liberarea condiţionată a tânărului care fusese condamnat pentru furt. 

 


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost