Copil de 4 ani, internat la chirurgie infantilă în urma unui accident
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Copil de 4 ani, internat la chirurgie infantilă în urma unui accident
Copil de 4 ani, internat la chirurgie infantilă în urma unui accident
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi bărbați și un copil de doar 4 ani au fost victimele unor accidente rutiere, marți, ajungând la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean. Astfel, un bărbat din Focșani a suferit un traumatism la coloana cervicală. El se afla la volanului unui autoturism și a fost implicat într-un accident rutier. „V.G., bărbat în vârstă de 59 de ani, din Focșani, accident rutier, afirmativ (șofer) traumatism minor coloană cervicală. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un bărbat din Câmpineanca a fost internat la ortopedie, după ce în urma unui accident rutier a suferit un traumatism grav la gamba dreaptă. „D.I., bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Câmpineanca, traumatism forte, gambă dreaptă prin accident rutier. Pacientul se internează la ortopedie”.
    Un copil de 4 ani a fost accidentat marți seara pe strada Gheorghe Doja din Focșani. Copilul a fost rănit la cap, fiind preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Județean, după cum ne-a declarat la momentul producerii evenimentului plt. adj. Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea. Potrivit unor martori, copilul ar fi traversat strada prin spatele unei mașini, fiind lovit de o Skoda Octavia, condus de o femeie. Copilul a fost internat la chirurgie infantilă. „V.M., persoană în vârstă de 4 ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral închis cu hematom frontal stâng prin accident rutier. Internat chirurgie-ATI”.
    De asemenea, o femeie din Cârligele, pe fondul unei supărări, a înghițit mai multe medicamente, motiv pentru care a ajuns la UPU, iar ulterior a fost trimisă la examen psihiatric. „A.I., femeie în vârstă de 38 de ani, din localitatea Cârligele, ingestie voluntară medicamentoasă în context conflictual. Se recomandă examen psihiatric”.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost