Copil de 2 ani, trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce s-a opărit cu lichid fierbinte
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Copil de 2 ani, trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce s-a opărit cu lichid fierbinte
Copil de 2 ani, trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce s-a opărit cu lichid fierbinte
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Trei minori au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, în cursul zilei de joi, unul după ce s-a opărit, iar celălalt agresat. Cel mai mic dintre aceștia, un băiețel de doar doi ani, din Paltin, a fost adus la spital opărit. El prezenta arsuri de gradul II pe spate, brațe, fese și coapse. Medicii l-au internat inițial în secția de chirurgie infantilă, apoi l-au trimis la Spitalul Grigore Alexandrescu - București. „P. D., persoană de sex masculin, din comuna Paltin, arsură prin lichid fierbinte, grad II, suprafață 45%, torace posterior, fesier și coapse, braț bilateral”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    De asemenea, un băiețel de 8 ani, din Andreiașu de Jos, a ajuns la UPU după ce, pe drumul de întoarcere spre casă de la școală, ar fi fost lovit de un coleg, de aceeași vârstă cu el. Potrivit unor surse oficiale, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Copilul a fost internat la chirurgie infantilă, potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean. „M. A. F., persoană de sex masculin, în vârstă de 8 ani, din localitatea Andreiașu de Jos, politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie braț și antebraț bilateral. Internat chirurgie infantilă”.
    La UPU Focșani a fost adus și un băiețel de 7 ani, din Vulturu. Acesta a fost victima unui accident rutier și prezenta traumatism la nivelul piciorului stâng, dar nu a avut nevoie de internare. „F.D.R., în vârstă de 7 ani, din comuna Vulturu, traumatism de genunchi și gambă stângă, prin accident rutier cu escoriații multiple. Refuză internarea”.


   


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost