Copii transportați la spital în urma unor accidente rutiere

0
537


Doi șoferi neatenți au lovit doi copii în data de 30 iunie, ei alegându-se cu dosare penale. Unul dintre ei a rănit un copil de patru ani, care se afla într-un autoturism, iar celălalt a acroșat un micuț în vârstă de 6 ani.
Așadar, un bărbat care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate într-o intersecție unui autoturism ce se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea unei minore în vârstă de patru ani, precum și a unei femei de 35 de ani, pasageră în același autoturism. „La data de 30 iunie a.c., ora 12.40, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2N, la intersecția cu DN 2, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a pătruns pe DN 2 fără a acorda prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat din municipiul Râmnicul Sărat, intrând în coliziune cu acesta. În urma producerii impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore de 4 ani și a unei femei de 35 ani, ambele din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, pasagere în autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în comunicatul de presă de la IPJ Vrancea.
În aceeași zi, un bărbat din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Câmpineanca, a acroșat un minor în vârstă de șase ani, care a traversat strada prin loc nepermis. Micuțul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, iar șoferului i s-a întocmit dosar penal. „La data de 30 iunie a.c., ora 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 38 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe calea Odobești din comuna Câmpineanca, a acroșat un minor în vârstă de 6 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma producerii impactului a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat cu un echipaj al ambulanței la spital pentru investigații medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în același comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here