Controlorii de trafic aerian germani avertizează asupra pericolului tot mai mare provocat de drone
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Controlorii de trafic aerian germani avertizează asupra pericolului tot mai mare provocat de drone
Controlorii de trafic aerian germani avertizează asupra pericolului tot mai mare provocat de drone
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Serviciul de navigație aeriană din Germania (DFS) a avertizat că numărul mare de drone deținute de populație prezintă un pericol pentru traficul aerian, relatează DPA. În acest an se așteaptă un număr record de perturbări ale unor zboruri civile din cauza dronelor, a afirmat șeful DFS, Michael Hann. În anul 2016 au fost semnalate 64 de cazuri în care drone s-au apropiat în mod periculos de avioane, în special în vecinătatea aeroporturilor. Această cifră este de patru ori mai mare decât cea raportată în 2015, de 14 drone.
Potrivit DFS, numai în Germania au fost vândute 600.000 de drone în 2017, clienții fiind piloți amatori, pasionați de aeronautică și firme. Hann crede că există un motiv întemeiat pentru a revizui legislația și a crea un registru central cu dronele. 'Când în aer se află sute de drone, trebuie să știm cui aparțin acestea', a subliniat responsabilul german. DFS trebuie de asemenea să fie capabil să localizeze dronele, nu numai pentru a proteja avioanele de pasageri, ci și pentru a ajuta la prevenirea unor potențiale atacuri teroriste.
Legea germană privind dronele, aprobată în aprilie, prevede că unele drone trebuie să aibă înscrise numele și adresa proprietarului. Reprezentanți ai piloților și DFS continuă totuși să ceară un registru central și o geolocație pe bază de cip pentru drone, ceea ce ar ajuta de asemenea la rezolvarea problemelor privind răspunderea în caz de daune.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost