Control judiciar menținut pentru fostul șef de post de la Cîmpuri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Control judiciar menținut pentru fostul șef de post de la Cîmpuri
Control judiciar menținut pentru fostul șef de post de la Cîmpuri
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Magistrații Tribunalului Vrancea au menținut măsura controlului judiciar în cazul fostului șef de post de la Cîmpuri, Gabriel Avram, acuzat de fapte de corupție. Decizia nu este definitivă. „(…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Avram Gabriel, prin Incheierea din data de 15.12.2018 a Curtii de Apel Galaţi, (…), măsură pe care o menţine, cu acelaşi conţinut privind obligaţiile stabilite prin aceasta încheiere. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică astăzi, 05.02.2018“, este decizia judecătorilor de la Tribunalul Vrancea.
Polițistul a fost trimis în judecată alături de fratele său, polițist și el, tatăl lor, dar și alte două persoane. Într-un comunicat al DGA se arăta că fostul șef de post de la Cîmpuri, în perioada ianuarie – august 2016, ar fi primit în mod repetat de la B.M., prin intermediul tatălui său, diferite cantităţi de material lemnos provenit din exploatarea ilegală a fondului forestier aparţinând ocolului silvic unde un alt inculpat avea calitatea de pădurar, pentru a nu dispune măsuri de constatare şi sancţionare a delictelor silvice săvârşite. De asemenea, la data de 13.07.2016, luând cunoştinţă de faptul că pădurarul ar fi condus fără a poseda permis de conducere o motocicletă cu număr fals de înregistrare şi a provocat un accident de circulaţie a cărui victimă a fost el însuşi și a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, polițistul nu ar fi dispus măsuri potrivit atribuţiilor de serviciu, în vederea constatării accidentului rutier şi a infracţiunilor săvârşite şi l-ar fi ajutat pe făptuitor şi pe soţia acestuia, trimisă și ea în judecată, să ascundă urmele infracţiunilor. De asemenea, femeia, în perioada ianuarie – august 2016, l-ar fi ajutat pe soţul său, pădurar, să remită în mod repetat agentului de poliţie diferite cantităţi de material lemnos, pentru ca acesta să nu întocmească acte de constatare a delictelor silvice pe care le-ar fi săvârșit soţul său.
    Anchetatorii au mai spus că la data de 13.02.2016, Gabriel Avram ar fi divulgat unei persoane date nedestinate publicităţii, referitoare la efectuarea unor activităţi de control. Tot el ar fi determinat un pădurar să emită în fals un aviz de însoţire secundar, prin care se atesta în mod nereal faptul că i-a fost livrată cantitatea de 2 mc lemn foc suspectului A.G.. Ulterior, polițistul ar fi determinat pe un alt agent de poliţie să întocmească în fals un procesul-verbal pentru constatarea unei contravenţiei silvice. În aceeași cauză, a fost trimis în judecată și fratele polițistului, la rându-i om al legii, pentru că ar fi deținut produse accizabile (băuturi alcoolice distilate – rachiuri şi ţuică).

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost