Continuă lucrările de modernizare a Spitalului din Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Continuă lucrările de modernizare a Spitalului din Panciu
Continuă lucrările de modernizare a Spitalului din Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Primarul Iulian Nica a anunțat că anul acesta administrația locală va continua să investească în modernizarea Spitalului Orășenesc Panciu. În ședința ordinară din 31 ianuarie 2018, edilul-șef a propus Consiliului Local alocarea sumei de 290 mii lei, pentru efectuarea unor lucrări de reparații capitale - împrejmuire, alei și parcări - la unitatea medicală pănceană. „Și în 2018, vom continua investițiile de la Spitalul Orășenesc Panciu. Acestea se vor concretiza prin realizarea mai multor categorii de lucrări. Ne propunem reabilitarea gardului, care nu a mai beneficiat de reparații de peste 25 ani, reabilitarea aleii principale și a parcării interioare - limita birou administrativ - compartiment Interne, în suprafață de 532 metri pătrați, precum și continuarea lucrărilor de reparații alei asfaltate, din zona bucătărie-spălătorie-magazii administrative, pe o suprafață de 332 metri pătrați“, a precizat primarul Iulian Nica.    În luna octombrie 2017, Primăria Orașului Panciu a derulat proiectul „Reparații capitale căi de acces și parcări la Spitalul Orășenesc”, finanțat din bugetul local. Investiția s-a executat pe o suprafață totală de 1.660 metri pătrați și a inclus căile de acces, curtea interioară și parcările Spitalului. Primarul Iulian Nica a afirmat că aceste lucrări erau imperios necesare atât din cauza infrastructurii degradate, cât și în perspectiva reacreditării unității spitalicești, procedură care s-a desfășurat în luna noiembrie. Tot în 2017, administrația locală a reabilitat și modernizat, cu fonduri proprii, parcarea din zona fostului motel, precum și căile de acces și parcarea de la  Casa de Cultură „Mhai Eminescu”. În 2016, au fost modernizate parcarea Centrului Social de Recuperare și Reabilitare Neuromotorie, amplasat la parterul fostei Case a Agronomului, din Bulevardul Independenței și calea de acces către sediul Trezoreriei Orașului Panciu. „În 2018, voi supune aprobării Consiliului Local și alte proiecte de investiții finanțate din bugetul local. Printre acestea se numără: sistematizarea zonei din fața Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice «Sf. Ioan», reabilitarea și modernizarea tuturor fântânilor arteziene, precum și amenajarea unor parcări din zona centrală a orașului“, a declarat primarul Iulian Nica.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost