Continuă campania de dezinsecție și deratizare de la nivelul orașului Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Continuă campania de dezinsecție și deratizare de la nivelul orașului Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Oraşului Panciu a continuat, ieri, prima campanie de dezinsecție și deratizare din acest an, derulată la nivelul orașului. Acțiunea s-a derulat la scările de bloc, subsoluri și spații verzi. Campania de dezinsecție și deratizare a început vineri, 12 mai 2017, la scări de bloc și subsoluri. Sâmbătă, 13 mai 2017, campania s-a derulat la instituţiile publice (Casa de Cultură, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“, Liceul Teoretic „Ioan Slavici“, grădiniţe). „Campania de dezinsecție şi deratizare are ca scop prevenirea înmulțirii țânțarilor, muștelor și a altor insecte dăunătoare, precum şi a rozătoarelor. Acţiunea se desfășoară pe raza întregului oraș, avându-se în vedere scările de bloc, instituțiile publice, spațiile și zonele verzi. Populația a fost avertizată, prin mijloace specifice, asupra faptului că, pe durata efectuării dezinsecției, trebuie să evite zonele în care se acționează, întrucât substanțele ar putea provoca iritații ale ochilor și ale pielii“, a declarat primarul Iulian Nica.
Campania se desfășoară în conformitate cu HCL 63/2002, Ordinul Ministerului Sănătății Nr. 536/1997, Legea 51/2006 și Legea 101/2006.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Cand se organizeaza o campanie de "deratizare" si ptr cainii orasului? Prin sterilizarea acestora nu se rezolva problema...sunt prea multi!!!

    DE georgiana, postat pe 16-05-2017, la 08:51

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost