Continuă campania de dezinsecție și deratizare de la nivelul orașului Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Continuă campania de dezinsecție și deratizare de la nivelul orașului Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primăria Oraşului Panciu a continuat, ieri, prima campanie de dezinsecție și deratizare din acest an, derulată la nivelul orașului. Acțiunea s-a derulat la scările de bloc, subsoluri și spații verzi. Campania de dezinsecție și deratizare a început vineri, 12 mai 2017, la scări de bloc și subsoluri. Sâmbătă, 13 mai 2017, campania s-a derulat la instituţiile publice (Casa de Cultură, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“, Liceul Teoretic „Ioan Slavici“, grădiniţe). „Campania de dezinsecție şi deratizare are ca scop prevenirea înmulțirii țânțarilor, muștelor și a altor insecte dăunătoare, precum şi a rozătoarelor. Acţiunea se desfășoară pe raza întregului oraș, avându-se în vedere scările de bloc, instituțiile publice, spațiile și zonele verzi. Populația a fost avertizată, prin mijloace specifice, asupra faptului că, pe durata efectuării dezinsecției, trebuie să evite zonele în care se acționează, întrucât substanțele ar putea provoca iritații ale ochilor și ale pielii“, a declarat primarul Iulian Nica.
Campania se desfășoară în conformitate cu HCL 63/2002, Ordinul Ministerului Sănătății Nr. 536/1997, Legea 51/2006 și Legea 101/2006.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Cand se organizeaza o campanie de "deratizare" si ptr cainii orasului? Prin sterilizarea acestora nu se rezolva problema...sunt prea multi!!!

    DE georgiana, postat pe 16-05-2017, la 08:51

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL
17
32
39
48
43
41

Extragerea noroc:  8132114

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO : Marian Oprișan - un nou mandat la conducerea Uniunii Naționale a Consiliilor Județene
Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost reales președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) în urma ședinței Adunării Generale care a avut loc marți,  la salonul „Dimitrie Cantemir” din Senatul României.

POZA ZILEI

Vești importante

SECVENTA ZILEI

Rută ocolitoare la accident

SONDAJ DE OPINIE

Social

Ce înseamnă primăvara pentru dumneavoastră?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost