Constanța: Cinci români încearcă să stabilească un nou record de traversare a Mării Negre cu barca cu vâsle
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Constanța: Cinci români încearcă să stabilească un nou record de traversare a Mării Negre cu barca cu vâsle
Constanța: Cinci români încearcă să stabilească un nou record de traversare a Mării Negre cu barca cu vâsle
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Primul echipaj românesc ce și-a propus ca în luna decembrie să traverseze Oceanul Atlantic într-o barcă cu vâsle a pornit vineri într-o cursă de antrenament, pe parcursul căreia și-a propus să doboare recordul de traversare a Mării Negre, într-o astfel de ambarcațiune, pe o distanță de 1.200 km între Mangalia și Batumi, pe care trebuie să o parcurgă în mai puțin de 29 de zile.
Atlantic4, prima echipă românească ce va pleca pe 12 decembrie în cursa "Talisker Whisky Atlantic Challenge", cea mai dură competiție din lume, de canotaj, ce constă în traversarea Oceanului Atlantic cu o barcă cu vâsle, pe distanța de 5.000 de km dintre Insulele Canare (La Gomera) și Antigua, este alcătuită din cinci membri, Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Marius Alexe și Alexandru Dumbravă.
Vineri, cei cinci competitori au plecat într-o cursă de antrenament între porturile Mangalia și Poti, de la Marea Neagră, în vederea performanței ce o vor avea de realizat în decembrie, ei dorind totodată ca Guinness World Records să le înregistreze și să le monitorizeze prezenta tentativă de a doborî recordul mondial de traversare a Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle, care în prezent este de 29 de zile.
Echipa Atlantic4 concurează pentru un deziderat social, completarea fondurilor necesare realizării unui Campus socio-medical la Adunații Copăceni, destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau incurabile


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost