Consiliul Județean reabilitează DJ 205 S Focșani - Cîmpineanca - Vârteșcoiu - Rîmniceanca - intersecție DJ 205 B
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Consiliul Județean reabilitează DJ 205 S Focșani - Cîmpineanca - Vârteșcoiu - Rîmniceanca - intersecție DJ 205 B
Consiliul Județean reabilitează DJ 205 S Focșani - Cîmpineanca - Vârteșcoiu - Rîmniceanca -  intersecție DJ 205 B
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație proiectul privind „Reabilitare și modernizare DJ 205 S Focșani – Cîmpineanca – Vârteșcoiu – Rîmniceanca - intersecție DJ 205 B, km 0+000 – km 13+200, L=13,20 km, județul Vrancea”. Valoarea estimată a investiției este de 26.332.942 lei fără TVA. Durata de prestare a serviciilor de proiectare este de 6 luni de la data îndeplinirii condițiilor prevăzute la art 7.1 lit. a) și b) din modelul de contract. Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni de la data îndeplinirii condițiilor prevăzute la art 7.1 din modelul de contract. Durata prestării serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului este pe toată perioada de execuție a lucrărilor până la momentul semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor. Valoarea estimată a proiectului este peste 26 milioane de lei.
    În primăvara acestui an, Consiliul Județean a aprobat mai multe proiecte de hotărâre ce vizează realizarea unor investiții de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. Este vorba de aprobarea documentaţiei tehnico-economice, la faza: Expertiza tehnică, Studii de teren (studiu topografic, studiu geotehnic, studiu de trafic), Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii (D.A.L.I.) şi a indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea unor drumuri județene, dar și a unor poduri. Astfel, pe lista de investiții se află proiectul mai sus menționat, alături de: „Construire pod peste pârâul Alba pe D.J. 205K, km. 0+350, respectiv km 0+588, conform ridicare topografica actualizată, sat Mărăști, comuna Răcoasa, judeţul Vrancea”; „Construire pod peste pârâul Domosita pe D.J. 119 C, km. 12+631, sat Anghelesti, comuna Ruginești, județul Vrancea“; „Modernizare D.J. 202F, în lungime totală Lt=7,0 km sector km.0+000-km.7+000, comuna Ciorăşti, sat Mihălceni, comuna Băleşti, judeţul Vrancea”; „Modernizare D.J. 241 A, limita județul Galati – Feldioara – limită județul Bacau, km. 5+000-km. 19+450, Lt.=14,45 km, comuna Tanasoaia, comuna Corbița, județul Vrancea“; „Construire pod din beton armat pe D.J. 205 D peste torentul Adanc, km. 22+557, comuna Spulber, judeţul Vrancea“.
    Specialiștii Consiliului Județean Vrancea precizează că în urma verificării stării tehnice a drumurilor mai sus menționate, s-a constatat că starea tehnică a acestora este necorespunzătoare, circulaţia nu se desfăşoară în condiţii de siguranţă, fapt pentru care sunt necesare lucrări de reabilitare şi modernizare a acestor drumuri. Valoarea totală estimată a acestor investiții este de aproximativ 155 milioane de lei, sumă cu care vor fi reabilitați și modernizați peste 43 de kilometri de drumuri județene și vor fi reabilitate și modernizate trei poduri pe drumurile mai sus amintite. Durata de execuție a lucrărilor este cuprinsă între 1 și 3 ani de zile.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost