Consiliul Județean reabilitează DJ 204F, sector Oreavu – Gugești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Consiliul Județean reabilitează DJ 204F, sector Oreavu – Gugești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Lucrările la proiectul de modernizare a drumului județean DJ 204F, sector Oreavu – Gugești, km 9+100 – km 12+000 vor fi realizate de societatea Citadina SA Galați. Această societate a câștigat licitația publică organizată de Consiliul Județean Vrancea, licitație la care au participat 11 societăți de profil. Sectorul de drum ce va fi modernizat are o lungime de aproximativ trei kilometri, valoarea estimată a investiției fiind de peste 7 milioane de lei. Lucrările vor consta în reprofilarea drumului, balastare, turnarea mai multor straturi de asfalt, realizarea de șanțuri pentru colectarea apelor pluviale și construirea de podețe de acces pe proprietăți.
    Vă reamintim că administrația județeană a semnat toate cele 32 de contracte de finanțare pentru județul Vrancea, pentru proiecte care au primit finanțare de la Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de investiții în infrastructura rutieră, drumuri și poduri județene, în valoare totală de 239.594.683 lei (53.243.262 euro). Aceste obiective de investiții sunt incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020. Contractele au fost semnate cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), în calitate de autoritate publică centrală coordonatoare a PNDL 2, în cadrul subprogramului Infrastructură la nivel județean. În prezent, toate contractele sunt semnate și se află în diferite stadii de realizare, termenul de finalizare a lucrărilor fiind anul 2020.
     Consiliul Județean Vrancea este una din administrațiile cu cele mai multe proiecte de investiții derulate din România. Într-un clasament național privind accesarea proiectelor finanțate prin PNDL, atât după sumele alocate cât și după numărul de proiecte accesate, Consiliul Județean Vrancea ocupă locul II la nivel național. De asemenea, administrația județeană ocupă unul din primele locuri la nivelul administrațiilor județene și în ceea ce privește accesarea fondurilor europene pentru proiecte de infrastructură mare. În acest moment, Consiliul Județean are în derulare proiecte de investiții în valoare de peste 1,7 miliarde de lei, sau echivalentul a 393,3 milioane de euro.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost